iPhone mikrofon bozuk oldugu nasil anlasilir

iPhone mikrofon bozuk oldugu nasil anlasilir

Popüler iPhone mikrofon bozuk oldugu nasil anlasilir?

İçindekiler

iPhone mikrofon bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

iPhone mikrofonunun arızalı olup olmadığına dair belirtilerden bazıları şöyledir:

Telefon görüşmesi ya da FaceTime sırasında diğer kişinin sizi duymaması veya sizin diğer kişiyi duymamanız. Siri’nin sesli geri bildirimi fark edememesi. Ses kaydı dinlerken gelen sesin net olmaması veya sesin hiç gelmemesi.

iPhone ses neden gitmez?

iPhone Karşıya Ses Gitmiyor Arızası Hemen her iPhone’da konuşma mikrofonu cihazın alt kısmında yer alır. Eğer bunun üzerinde herhangi bir yabancı cisim veya toz görmüyorsanız ve cihazı sıfırlamanıza rağmen karşı taraf sesinizi duymuyorsa o halde servisimize gelerek iPhone mikrofon değişimi yaptırabilirsiniz.

iPhone ahizeden neden az ses gelir?

Ahizeden ses az geliyorsa ya da hiç gelmiyorsa ilk olarak telefonu yeniden başlatın. Bunun ardından eğer işletim sisteminiz güncel değil ise hemen güncelleyin. iOS işletim sisteminin güncel olmaması ahizeden ses gelmemesi gibi durumlara neden olabilir.

iPhone mikrofon tamiri ne kadar?

iPhone Mikrofon Değişimi Fiyatları

MODEL DEĞİŞİM FİYATI iPhone 7 150 TL iPhone 6s Plus 150 TL iPhone 6s 120 TL iPhone 6 Plus 120 TL

iPhone ses entegresi sorunu neden bozulur?

Gri hoparlör genellike iPhone’unuzun anakartındaki “Ses entegresi“nden kaynaklanır. Bu parçanın arızalanması anakartın o kısmında oluşan aşırı ısınma veya darbe kaynaklıdır.

iPhone telefonumun sesi az çıkıyor ne yapmalıyım?

iPhone’unuzun sesini yükseltmek için cihazınızın EQ yani equalizerını yapılandırmanız yeterli. iPhone ya da iPad’inizden çıkan sesi arttırmak için Ayarlar > Müzik > EQ menüsüne gidin ve gelen seçeneklerden Geç Vakit seçeneğini seçin. Artık cihazınızın hoparlöründen daha şiddetli ses çıktığını göreceksiniz.

iPhone Mikrofon kaç para?

MODEL DEĞİŞİM FİYATI iPhone 7 Plus 150 TL iPhone 7 150 TL iPhone 6s Plus 150 TL iPhone 6s 120 TL

Mikrofon soketi değişimi ne kadar iPhone?

iPhone 7 Plus mikrofon soketi değişimi fiyatı 200 TL’dir. Soket değişiminde orjinal ürün kullanılır. Değişim sonrasında karşı tarafa ses gitmeme sorunu tamamen ortadan kalkar.

Okunma: 343