iPhone ekran neden sari

iPhone ekran neden sari

Popüler iPhone ekran neden sari? by Admin Nisan 30, 2020

İçindekiler

iPhone ekran neden sarı?

Bunun için Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Ekran Kolaylıkları > Renk Filtreleri sekmesine gitmeniz gerekiyor. Renk Filtreleri sekmesi altından “Renk Tonu” seçeneğini aktifleştirirseniz sarı ekran sorununu çözmüş olursunuz.

iPhone ekran parlaklığı neden düşüyor?

Otomatik parlaklık özelliği saptanmış olarak açıktır. Otomatik parlaklık özelliği açıkken, değişen ışık koşullarına göre aygıtınızdaki parlaklık sürgüsünün hareket ettiğini görürsünüz. Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Puntosu bölümüne giderek otomatik parlaklığı açabilir veya kapatabilirsiniz.

iPhone 13 ekran OLED mi?

iPhone 13 modelinin yanı sıra iPhone 13 Mini modelinin tanıtıldığını ekleyelim. iPhone 13 modeli ile aynı teknik özelliklere sahip olacak olan iPhone 13 mini, 5.4 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü OLED ekrana sahip. iPhone 13 ise 2532 x 1170 piksel çözünürlüklü 6.1 inç ekrana sahip.

iPhone 11 ekran rengi neden sarı?

Sorun, True Tone’un ekrana sarı bir renk atmasına neden olabilmesidir. İPhone Sarı Ekran sorununu çözmenin bir yolu, True Tone ayarını yapmaktır: Ayarlar> Ekran ve Parlaklık’ı açın. Şimdi özelliği kapatmak için True Tone’un yanındaki düğmeye dokunun.

iPhone 13 ile neler yapılır?

TrueDepth Kamera

12 MP kamera. ƒ/2.2 diyafram. Gelişmiş bokeh efektine ve Derinlik Denetimi’ne sahip Portre modu. Altı efektli Portre Işığı (Doğal, Stüdyo, Kontur, Sahne, Sahne Mono, High-Key Mono) Animoji ve Memoji. Gece modu. Deep Fusion. Akıllı HDR 4.

iPhone hangi parçalar değişmiş?

Kullanıcılar değiştirilen parçaları görebilecek Yani kullanıcılar Ayarlar > Genel > Hakkında adımlarını takip ederek parça ve servis geçmişi bölümüne ulaşabilecek. Ancak bu bölüm, yalnızca onarım yapıldığı takdirde kullanılabilir olacak.

Orjinal Apple parçası ne demek?

Orijinal Apple parçaları, Apple kalite ve performans standartları karşılanacak şekilde tasarlanır, test edilir ve üretilir. iOS 15.2 ve sonraki sürümlerde Ayarlar > Genel > Hakkında bölümüne giderek iPhone’unuzun parça ve servis geçmişini görebilirsiniz.

Okunma: 343