iPhone birikmis para ne ise yarar?

iPhone birikmis para ne ise yarar?

Katkı iPhone birikmis para ne ise yarar?

İçindekiler

iPhone birikmiş para ne işe yarar?

iTunes Store, Apple TV uygulaması veya Apple Books’tan müzikler, filmler ve daha pek çok şey satın alabilirsiniz. Apple Music, Apple Arcade ve Apple TV+ gibi abonelikler için ödeme yapabilirsiniz. Dilerseniz App Store’dan uygulama içi abonelik ödemeleri de yapabilirsiniz. iCloud saklama alanı için ödeme yapabilirsiniz.

N 11 i nereye şikayet edebilirim?

n11.com’da uygun olmayan yazılarla karşılaşırsanız Mağaza Destek Merkezi ve 7/24 Çağrı Merkezi aracılığıyla şikayette bulunabilirsiniz. İhlal durumu incelenip doğruluğu kanıtlanınca ürün veya yazının sahibi ile ilgili gerekli işlemler n11.com tarafından (Satış yasağı, mağazanın kullanımının durdurulması vb.)

Apple Store Türkiye mağazasına nasıl geçilir?

Bölgenizi değiştirmek için iPhone, iPad veya iPod touch’ınızı kullanma

Ayarlar uygulamasını açın. Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar’a dokunun. Hesabı Görüntüle’ye dokunun. Ülke/Bölge seçeneğine dokunun. Ülkeyi veya Bölgeyi Değiştir seçeneğine dokunun.

n11 müşteri temsilcisine nasıl ulaşırım?

0850 333 00 11 numaralı WhatsApp hattımızdan 7/24 bize ulaşabilir, ihtiyaç duyduğunuz her konuda hızlı dönüş alabilirsiniz.

App Store ülke değiştirirsek ne olur?

Ülke bilginizi değiştirirseniz bir yıl boyunca tekrar değiştiremezsiniz. Ülke bilginizi değiştirdiğinizde, eski ülkenizdeki Google Play bakiyesini yeni ülkenizde kullanamazsınız. Bazı kitaplara, filmlere, TV dizilerine, oyunlara ve uygulamalara erişiminizi kaybedebilirsiniz.

Apple Store Türkiye de olmayan uygulamaları nasıl indirilir?

İlk adım olarak “Ayarlar”dan iTunes ve AppStore’a girin ve Apple Kimliğinize dokunup “çıkış yap”ı seçin. Ardından ayarlar menüsünden çıkın ve AppStore’a girin. İndirmek istediğiniz uygulamayı bularak “install” seçeneğine dokunun ve ardından “Yeni Apple Kimliği Yarat” seçeneğini seçin.

Apple para veriyor mu?

Apple, iPhone 6, 6S, 7 ve SE model telefona sahip sahiplerine talep etmeleri halinde 25 dolar ödemede bulunacak. Apple, eski telefon modellerini kasıtlı olarak yavaşlattığı iddiası üzerine açılan davada 500 milyon dolar ödemeyi kabul etti.

Apple iPhone geri alıyor mu?

Evet. Apple aygıtlarını ve Apple’ın sahip olduğu markalara ait aygıtları istediğiniz Apple Store’da veya online olarak geri dönüştürme olanağı sunuyoruz.

Okunma: 343