iPhone 7 fabrika ayarlarina nasil donulur

iPhone 7 fabrika ayarlarina nasil donulur

Nesne iPhone 7 fabrika ayarlarina nasil donulur? by Admin Eylül 7, 2020

İçindekiler

iPhone 7 fabrika ayarlarına nasıl dönülür?

Bunun için, Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Daha sonra karşınıza “ Tüm Ayarları Sıfırla ” ve ” Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil ” seçenekleri çıkacaktır.

iPhone Hard Reset nasıl atılır?

iPhone’a hard reset nasıl atılır?

On/Off butonuna basın. ( On/Off butonuna basılı tutarken, Home butonuna (Ana ekran tuşu-cihazın önünde) basın ve basıl tutun. Bu tuşlara ekran kapanana kadar ve tekrar görüntü gelene kadar (Apple logosu gelene kadar)basılı tutun. iPod nasıl çalışır?

Airpods’u Telefona Bağlama Yöntemleri AirPods kasasını açıp, arkada yer alan beyaz düğmeye dokunarak kasayı Android cihazının yakın bir yerinde tutmanız gerekir. AirPod’larınız ekranda bulunan bağlı olan cihazlar listesinde görünür. Ekranda AirPods ismine dokunduğunuz zaman da kullanmaya başlayabilirsiniz.

iPhone fabrika ayarlarına döndürme neler silinir?

Tüm Ayarları Sıfırla: Ağ ayarları, klavye sözlüğü, konum ayarları, gizlilik ayarları ve Apple Pay kartları da dahil olmak üzere tüm ayarlar silinir ve saptanmış değerlerine döndürülür. Hiçbir veri veya ortam silinmez.

iPhone 6 hard reset nasıl atılır?

Telefonunuzun sağ yanındaki On/Off – Açma Kapama tuşuna basın. On/Off – Açma Kapama tuşuna basılı tutarken aynı anda telefonun ana ekran tuşu olan ve cihazın ön yüzünde yer alan HOME – Ana Ekran butonuna basılı tutun. Tuşlara ekran kapanıp tekrar Apple logosu gelene kadar basılı tutmaya devam edin. iPod kulaklık nasıl kullanılır?

AirPods ve AirPods Pro’nuzu iPhone’unuza bağlama

Ana Ekran’a gidin. AirPods’unuz şarj kutusundayken kutuyu açıp iPhone’unuzun yanında tutun. iPhone’unuzda bir ayarlama animasyonu görünür. Bağlan’a dokunun. AirPods Pro veya AirPods (3. nesil) kullanıyorsanız sonraki üç ekranda yer alan bilgileri okuyun.

Okunma: 344