iPhone 5S ekran kararmasi neden olur?

iPhone 5S ekran kararmasi neden olur?

İçindekiler

iPhone 5S ekran kararması neden olur?

iPhone ekran kararmasının donanımsal sorunu ekrandan, bataryanın şarj olmamasından yani şarj soketinin ya da şarj entegresinin arızalanmasından kaynaklı olabilir. Yani batarya tamamen bitmiş ve telefonun kendini açabilmek için yeterli enerjisi kalmamıştır.

iPhone 5S karanlık mod var mı?

Ayarlar>>Genel>>Erişebilirlik>>Ekran Kolaylıkları>>Renkeleri Tersine Çevir>>Akıllı Tersine Çevir sıralamsını takip ederek dark modu aktif hale getirebilirsiniz.

iPhone 5S siyah ekran nasıl yapılır?

Ayarlar > Ekran ve Parlaklık’a gidin. Koyu Mod’u açmak için Koyu’yu seçin.

iPhone 5S dokunmatik sorunu nasıl çözülür?

Dokunmatik çalışmıyor, donuyor, kendi kendine basıyor

Home tuşu ve açma kapatma tuşuna basarak sıfırlama yapıyoruz. Gerekirse yazılım güncelleme veya yeniden yükleme yapıyoruz. Daha önce ekranın değişip değişmediğine bakarız. Yeni bir ekran takıp ekranda bir arıza olup olmadığına emin oluruz. iPhone 5s gece modu nasıl yapılır?

Night Shift’i etkinleştirme Denetim Merkezi’ni açın. Parlaklık denetimi simgesine sertçe basın, ardından Night Shift’i açmak veya kapatmak için. simgesine dokunun. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > Night Shift’e gidin.

iPhone 5s WhatsApp koyu tema nasıl yapılır?

Koyu mod nasıl kullanılır

iPhone’da Ayarlar > Ekran ve Parlaklık’a gidin. GÖRÜNÜŞ altında aşağıdaki seçeneklerden birini işaretleyin: Koyu: Koyu modu etkinleştirir. Açık: Koyu modu devre dışı bırakır. Otomatik: Koyu modu belirli bir saatte otomatik olarak açılacak şekilde etkinleştirir. iPhone 5s Gece Modu nasıl açılır? iPhone 5S dokunmatik tamiri ne kadar?

iPhone 5S Dokunmatik Entegresi Değişimi fiyatı 250.00 TL’ dir. iPhone 5S Dokunmatik Entegresi Değişimi hizmeti, elektronik eğitimlerini almış ve belge sahibi Profesyonel Nano Servis teknisyenleri tarafından aynı gün içerisinde yapılmaktadır.

Okunma: 344