Instagram 1 milyon takipçi ne kadar?

Instagram 1 milyon takipçi ne kadar?

İçindekiler: Instagram 1 milyon takipçi ne kadar?

Doğrudan reklam alarak gelir elde eden 1 milyon takipçili bir Instagram hesabı, gönderi+hikaye paylaşımı için ortalama 1000 TL para alır. Her gün bir reklam işi alan milyonluk bir hesap, aylık 30 bin TL kazanabilir.

Instagram kaç bin takipçiye para ödüyor?

Takipçi sayınız fark etmeden reklam yayımlayarak para kazanma şansınız vardır. Fakat yüksek takipçili hesaplardan çeşitli markalarda reklam verdikleri için daha fazla para kazanabilirsiniz. Genellikle takipçiye göre elde edilen gelirler; 100 bin takipçi için – 3.

Instagramda 1000 takipci olunca ne olur?

Önemli olan takipçilerin paylaşılanları görüyor olması, yorum atıyor olması ve beğeniyor olması. Eğer sizinde aktif kullanıcılı instagram hesabınız varsa ister 1000 takipçili olsun isterse 1 milyon kesinlikle para kazanırsınız.

Danla Bilic ayda ne kadar kazanıyor?

Danla Bilic, YouTube'a 4 yıl önce özel temalı makyaj videolarıyla girdi. Şu an abone sayısı 2.

Reynmen ne kadar kazandı?

Reynmen, 97 milyondan fazla izlenen klibinden 37 bin dolar (yaklaşık 210 bin TL) kazandı. Sosyal medyada fenomeni daha önce yaptığı açıklamada, şarkıdan kazandığı parayı üç ayrı vakfa bağışlayacağını söylemişti.

Elraen kimdir?

Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını, Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır.

Tuğkan nereli?

Tuğkan, 17 Ocak 1996 tarihinde Sakarya'da doğdu. Tam adı Tuğkan Kurt'tur. Çocukluk yıllarından beri müzikle iç içeydi. Henüz iki yaşındayken bütün oyuncaklarını enstrümanlardan seçmeye başladı.

Elraenn kaç abone?

Elraen adıyla bilinen Tuğkan Gönültaş, Twitch'te 14.

Elraenn neden banlandı?

Twitch Türkiye'deki ünlü yayıncılardan Tuğkan “Elraen” Gönültaş babasıyla beraber yayın yaptığı sırada Twitch'ten ban yedi! Banın süresi ise belli değil. Elraen babasıyla yayında sünnet videosunu izledi. Kendisinin her şeye dikkat etmesine rağmen belki de bir saniyelik bir hatası yüzünden süresiz banlandı.

Okunma: 344