Imparator ilac nerelerde kullanilir

Imparator ilac nerelerde kullanilir

İçindekiler

Imparator ilaç nerelerde kullanılır?

Ruhsatlı olduğu ürünler: Elma, Armut, Antepfıstığı, Kiraz, Hububat, Süs bitkileri, Ayçiçeği, Domates, Patlıcan, Mısır, Şekerpancarı, Genel zararlılar, Bağ, Mercimek, Diş Budak.

Dimethoate nasıl kullanılır?

İlaç su ile karıştırılarak kullanılır. İlaç önce ayrı bir kapta az bir miktarda su ile karıştırılır. Aletin deposu yarıya kadar su ile doldurup karıştırıcısı çalıştırılarak hazırlanmış ilaç içine dökülür ve üzeri su ile tamamlanır. Hazırlanmış ilaç aynı gün içinde kullanılır.

Deltharin ilaç ne işe yarar?

Hortumlu böcek (Sitona spp.) Süne (Eurygaster spp.) Ekin kambur böceği (Zabrus spp.) Yaprak biti (Aphis spp.)

Imperator ne için kullanılır?

Kullanma şekli: Ergin sivrisinek ve karasineklere karşı hacimsel alan mücadelesinde kullanılır.

Imparator ilacı hangi böcekleri öldürür?

Kapalı alanlarda Karasinek, Hamamböceği ve Pire mücadelesinde kullanılmak üzere kullanıma hazır formda geliştirilmiş, temas etkili bir insektisittir.

Korumagor nedir?

KORUMAGOR 40 EC adlı bitki koruma ürünü, etki mekanizmasına göre Grup 1B olarak sınıflandırılmış bir insektisittir.

Decan ne için kullanılır?

Sentetik piretroid olarak bilinen Pyrethroid ester grubundan bir insektisittir. Birçok kültür bitkisindeki çok sayıdaki zararlıya karşı geniş kullanım alanına sahiptir. Değişik formülasyonları çevre ilaçlamalarında ve ev haşere ilaçlamalarında da kullanılmaktadır. Ani öldürücü etkisi oldukça yüksektir.

Decis zirai ilaç ne işe yarar?

Pyrethroid grubundan kontakt etkili bir insektisittir. Aktif Yayılım Sistemi”ne dayanan patentli ve yeni EC formulasyonu ile üretilmiştir. Yapışkan özellik ilaç zerrelerinin yaprak yüzeyine daha iyi tutunmasını sağlar. Bu sayede attığımız ilaç eskisine oranla daha az oranda toprağa akar.

Poligor tarım ilacı ne işe yarar?

Temas ve mide zehiri etkili, kalıcılığı uzun, organik fosforlu sistemik bir insektisittir.

Imparator böcek ilacı evde nasıl kullanılır?

Imperator 25 EC KOKULU GENEL AMAÇLI HAŞERE ÖLDÜRÜCÜ-1 LİTRE. İlaç mekanınıza ve sorun olan haşereye uygun miktarlarda su ile seyreltilip bir pulverizatör (pompa) vasıtasıyla kullanılmaktadır. Ayrıca termal sisleme, araç arkası soğuk ulv, vb tüm ekipmanlarla uygulamaya müsaittir.

Okunma: 344