Ilbays temizlik bezi nasil kullanilir?

Ilbays temizlik bezi nasil kullanilir?

İçindekiler

Ilbays temizlik bezi nasıl kullanılır?

bezi sadece ıslatarak kullanabilirsiniz. Temizlik maddesi kullanmanıza gerek yoktur. Fakat isterseniz sadece deterjan kullanabilirsiniz. kuru ve ıslak olarak kullanılabilir….Ürün Bilgileri

15 gün içerisinde ücretsiz iade. 24 saatte kargoda fırsatı iş günlerinde geçerlidir. Kırmızı bez nerelerde kullanılır?

Özellikle sağlık kuruluşlarında bezlerin bu şekilde kullanılması çok önemlidir. Örneğin kırmızı bezle yemek masanızın temizlenmesi, klozetteki mikropların masanıza taşınması, son olarak da size taşınması demektir. Bez renk sisteminin kullanılması çapraz bulaşmaları engellemek açısından önem arz etmektedir.

Pella bez ne demek?

Pella-eu mikrofiber süper emici olduğundan ve tozu ve diğer parçacıkları hapsettiği için kir veya nem izi bırakmaz. Kuru bir mikrofiber bez kullanın ve temizlenene kadar yüzeyinizi ovalayın. Mikrofiber’in statik yükü, onu herhangi bir yüzeyden toz toplamak ve toplamak için mükemmel hale getirir.

Ilbays bez nasıl yıkanır?

Deterjan kullanılmadan, ılık ya da soğuk yıkama ayarında yıkanabilirler. Yıkadıktan sonra asılarak kurutulmalıdır. Kurutma makinesinde kurutmayın. Bezi makineye çamaşırlarınızla birlikte atmamaya özen gösterin, beraberinde yıkandığı çamaşırları kirletebilir.

Ilbays bez nerelerde kullanılır?

Camlarda, aynalarda, parlak mobilyalarda, parlak mutfak dolaplarında,mutfak aletlerinde, banyoda, musluklarda, LED TV, dizüstü bilgisayarı, tablet, araba temizliğinde… vs. Eşyalarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elde veya Çamaşır makinesinde 40-60 derecede yıkanabilir. Çamaşır suyu ve yumuşatıcı kullanmayınız.

Kırmızı bez ve kova hangi alanlarda kullanilir?

Bölüm Kova Rengi Bez Rengi Tuvalet hariç bütün ıslak alanlar Sarı Sarı Bütün kuru alanlar (kapı, pencere, mobilya, ayna, vb.) Mavi Mavi Tuvaletler ve laboratuvar alanları Kırmızı Kırmızı Bezler nerede kullanılır?

Bu bezler özellikle mekanlarda bulunan cam, vitrin, cam süsler, kristaller ve ayna gibi ürünlerin silinmesini ve temizlenmesini sağlarlar. Bu temizlik sırasında herhangi bir deterjana gerek duyulmaz. Ayrıca kurulama gerektirmez ve herhangi bir leke bırakmazlar.

Mavi sarı kırmızı bez nerelerde kullanılır?

Okunma: 344