Idris Elba hangi dine mensup?

Idris Elba hangi dine mensup?

İçindekiler

Idris Elba hangi dine mensup?

Idrissa Akuna Elba (d. 6 Eylül 1972) Sierra Leone asıllı İngiliz oyuncu, yapımcı, şarkıcı, rapçi ve DJ….

Idris Elba Doğum Idrissa Akuna Elba 6 Eylül 1972 Hackney, Londra Milliyet İngiltere Sierra Leone Diğer ad(lar)ı Big Dris 7 Wallace Etnik köken Sierra Leone Oyuncu Idris Elba kim?

Idrissa Akuna Elba – aka Idris Elba 6 Eylül 1972’de Londra’da dünyaay geldi. oyuncu, yapımcı, şarkıcı, rapçi ve DJdir. Londra’da doğup büyümüştür. İlk okul eğitimine Caning Town’da bir okulda başladı ve oyunculuğa burada merak sardı. Genç yaşlarında barlarda DJ’lik yaptı.

Idris Elba kaç yaşında?

49 yaşında (6 Eylül 1972)Idris Elba / Yaş

Beasts of no nation gerçek mi?

Film, Agu (Abraham Attah) adlı bir çocuğun hikayesi üzerinden Afrika’daki çeşitli savaşlarda çatışmaya sürüklenen çocukların yaşamından bir kesit sunarken, savaşın yarattığı yıkımı başarılı bir şekilde özetliyor. Film, her ne kadar Gana’da çekilmiş olsa da konu olan ülke Gana değil. Hiçbir ülke değil.

Idris Elba eşi kimdir?

Sabrina Dhowre Elbae. 2019
Sonya Nicole Hamline. 2006–2006Hanne Norgaarde. 1999–2003
Idris Elba/Eşi

Idris Elba babası kimdir?

Winston ElbaIdris Elba / Babası

Beasts of no nation filmi nerede çekildi?

Beasts of No Nation Cary Joji Fukunaga’nın yazıp yönettiği savaş dram filmi. Film ülkesinde korkunç bir savaşa maruz kalan bir çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Çekimleri Gana’da yapılan filmde Idris Elba, Ama K. Abebrese, Abraham Attah, Grace Nortey, David Dontoh, ve Opeyemi Fagbohungbe oynamaktadır.

Best of no nation ne demek?

uzodinma ıweala’nın aynı isimli romanından uyarlanan, yönetmenliğini cary fukunaga’nın yaptığı film. agu isimli çocuğun ailesi öldürüldükten sonra çocuk asker olarak bir afrika ülkesindeki savaş günlerini anlatıyor. oo idris elba alırım bi dal!

Okunma: 394