Ibrahim Erkal Sevme albumu kac yilinda cikti

Ibrahim Erkal Sevme albumu kac yilinda cikti

Cankurtaranlar Ibrahim Erkal Sevme albumu kac yilinda cikti? by Admin Ekim 5, 2020

İçindekiler

İbrahim Erkal Sevme albümü kaç yılında çıktı?

Albüm, 2001 yılının iz bırakan albümlerinden olmayı başardı. 2002 yılının yaz aylarında yedinci stüdyo albümü Aşknâme’yi yayınladı. Yayınlanan ilk parça “Unutulurmuş” oldu. Albümden daha sonra iki parça daha yayınladı. Yayınlanan ikinci parça “Sevme” büyük bir çıkış yaptı.

Rafet el roman ilk albümü ne zaman çıktı?

1995’te Türkiye’ye gelerek ilk solo albümünü çıkardı. “Gençliğin Gözyaşları” adlı albüm bir milyonu aşan satış rakamlarına ulaştı.

İbrahim Erkal nasıl oldu?

Albüm çıktıktan iki ay sonra İbrahim Erkal, evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirdi. 29 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 11 Mayıs 2017 tarihinde hayatını kaybetti.

İbrahim Erkal unutmayacağım klibi nerede çekildi?

Sözü ve müziği İbrahim Erkal imzalı ‘Unutmayacağım’ şarkısını tekrar yorumlayan Dedeoğlu, şarkının klibini de Erkal’ın memleketinde çekti. İrem Haykır yönetmenliğinde çekilen klip, İbrahim Erkal’ın doğduğu Erzurum’un Narman ilçesinde gerçekleşti.

Ne sevdalar yaşadım söz müzik kime ait?

Albümle ilgili. Albümünde yer alan şarkılar ağırlıklı olarak pop tarzında olup sanatçı İbrahim Tatlıses tarafından seslendirilmiştir. Albümde aslı şiir olan sözleri şarkıya uyarlanan ve söz, müzikleri Tatlıses’e ait olan “Ne Sevdalar Yaşadım” adlı albümde dokuzuncu sırada yer alan şarkı sanatçıya ait tek şarkıdır.

Rafet El Roman ne zaman çıktı?

Rafet El Roman, gerçek adıyla Rafet Yaşdut (d. 25 Ağustos 1968; Ömerbey, Uzunköprü, Edirne), Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur….

Rafet El Roman Etkin yıllar 1992-günümüz Müzik şirketi Emre Grafson Müzik (2000-günümüz) Universal Müzik (1999-2000) Raks & Marş Müzik (1995-1999) Rafet El Roman Elimde değil ne zaman çıktı?

2000Elimde Değil / Çıkış tarihi

İbrahim Erkal neden düştü?

Şubat 2017 tarihinde Ömrüm adındaki on üçüncü albümünü çıkardı. Albümle aynı adı taşıyan “Ömrüm” adlı parça beğeni toplamayı başardı. Albüm çıktıktan iki ay sonra İbrahim Erkal, evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirdi. 29 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 11 Mayıs 2017 tarihinde hayatını kaybetti.

İbrahim Erkal Ömrüm şarkısını kime yazdı?

Yıldırım, İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal için yazdığı “Ömrüm” şarkısını seslendirince Filiz Erkal gözyaşlarına hakim olamadı.

Fikret Dedeoğlu unutmayacağım nerede çekildi?

Okunma: 319