Hyundai i20 garanti suresi kac yil?

Hyundai i20 garanti suresi kac yil?

Yönergeler Hyundai i20 garanti suresi kac yil? by Admin Ekim 11, 2020 Hyundai i20 garanti süresi kaç yıl?

Binek Hyundai’lerin yasal garanti süresi 2 yıl ya da 60.000 kilometredir.

Mercedes garanti kac yil?

Mercedes-Benz otomobillerinde sunduğu garanti süresini 4 yıla çıkardı. Buna göre, 1 Ocak 2019’dan itibaren satılan tüm Mercedes-Benz otomobillerin, “kilometre sınırı olmadan 4 yıl garanti” kapsamında satılmaya başlandığı açıklandı. Mercedes garanti süresini 4 yıla çıkardı!

Opel Corsa kaç yıl garantili?

Opel Garanti Kapsamı Opel marka otomobiller için de 2 yıl garanti sunuluyor.

Hyundai i20 ağır bakım kaç km?

Hyundai i20 dizel modelinin bakımında her 10.000 – 15.000 km’de bir motor yağı ve yağ filtresi bakım / değişimi yapılmalıdır. Hyundai i20 dizel modelinin bakımında her 20.000 – 60.000 km’de bir polen ve hava filtresi değişimi yapılmalıdır. Hyundai i20 periyodik bakım zamanını her yıl 1 kez diyebiliriz.

Araç garantisi ne demek?

Garanti ise, aracın satışı sonrası, belirli bir parça kapsamının belirlenen koşullar dahilinde satıcı veya garantör firma tarafından karşılanmasıdır. Burada sözü edilen “parça kapsamının” mekanik aksamla ilgili olduğunu özellikle belirtmekte yarar vardır.

Mercedes kaç bin km garanti veriyor?

Mercedes-Benz otomobiller artık 4 yıl geçerli sınırsız kilometre garantisi ile satışa sunuluyor! 1 Ocak 2019’dan itibaren satılan tüm Mercedes-Benz otomobiller, Premium segmentte bir ilk olarak “Kilometre sınırı olmadan 4 yıl garanti” kapsamında satılmaya başlandı.

Opel garanti süresi kaç km?

Çekiş sisteminin bazı elemanlarının** üretim hatalarına karşı üretici garantisi 8 yıl veya 160.000 km’dir. Garantinin kapsadığı dönemde minimum %70’lik akü kapasitesinin korunması şartı vardır. Garanti süresi içerisinde akü kapasitesinin %70’in altına düşmesi durumu garanti süreçleri dahilinde değerlendirilir.

Opel Corsa en dolu paket hangisi?

opel corsa nın en full paketi color edition olarak mı geçiyor? Enjoy şu an en üst pakettir. Color Edition ise bu pakete bazı görsel süslemeler eklenerek sunulan sportif bir pakettir.

Iyi niyet garantisi ne kadar sürer?

Tüm yeni Volkswagen’ler, teslimat tarihinden itibaren başlayan 2 yıl mekanik, 3 yıl boya ve 12 yıl paslanmazlık garantisi ile koruma altındadır.

Okunma: 344