HD Tvi kamera nedir?

HD Tvi kamera nedir?

Blog HD Tvi kamera nedir? by Admin Temmuz 17, 2020

İçindekiler

HD Tvı kamera nedir?

HD-TVI Kamera sistemleri 720P ve Full HD 1080P görüntü kalitesi verebilen güvenlik kamerasıdır. HD-TVI kamera sistemlerinde CCTV kablo ile etkili 150 metre mesafeden görüntü verilebilir (0,50 kablo kullanmak şartıyla), koaksiyel kablo ile 500 metreye kadar kamera görüntüsü iletilebilmektedir.

Analog kamera ne işe yarar?

Analog kameralar; CCTV sistemlerinde kullanılan geleneksel bir kameradır. Bu kameralar VCR ya da DVR’lara kablo üzerinden video göndermektedir. IP kameralar ise ağda bulunan kablo üzerinden sinyal gönderebilen tüm dijital kameralardır.

SDI kamera nedir?

HD-SDI nedir? HD-SDI (Yüksek Tanımlı Seri Dijital Arabirim) analog video güvenlik pazarına sunulan ilk HD analog teknolojidir. HD-SDI analog teknolojisi HDcctv 1.0 standardını temel alır.

Analog kamera nasıl?

Analog filmli makinesi, içerisindeki filmin anlık bir güneş ışığı alması ve o sahneyi filmin üzerine resmetmesi ile fotoğraf çekimi yapar. Analog fotoğraf makinesi özellikleri arasında en bilinen ve çalışma prensibini oluşturan unsur budur.

Hdcvı ne demek?

hdcvı (high definition composite video interface – yüksek çözünürlüklü kompozit video arayüzü) düşük maliyetli megapiksel görüntü kalitesi ile daha uzun mesafede hd iletişim sağlayan, koaksiyel kablolar üzerinden yapılan video iletişim teknolojisidir. hdcvi kamera teknolojisinde, hdcvi kameralar ile hdcvi dvr’lar …

Ahd mi full HD mi?

AHD ifadesi analog High Defination yani HD kamera anlamına gelmektedir. Bu kameralar başka bir alt yapıya ihtiyaç duymayıp, CCTV altyapısını kullanan kameralardır. 720p ve 1080p çözünürlük kaliteli çekim yapabilme özelliğine sahiptirler. Bu bağlamda gelişmiş teknoloji alt yapılı bir kameralar grubuna dahil olmaktadır.

SDI çıkış nedir?

SDI, Video Toaster sisteminize, Seri Digital giriş/çıkış özelliklerini ekleyen donanımdır. Bu donanım eklentisi sayesinde, üst sınıf SD video cihazlarınızı, SDI sayısal transfer protokolü ile VideoToaster sisteminize bağlayarak, ulaşılabilecek en yüksek kaliteye erişirsiniz.

Cvi kamera ne demek?

HD-CVI kamera analog tabanlı bir kameradır. Ahd ve HD-CVI gibi bu kamerada her birinden merkeze kablo çekilecek çalışan üzerinden fazla ayar yapılamayan kısıtlı bir menüsü olan analog tabanda çalışan ama megapiksel görüntü veren alternatif bir firmanın geliştirdiği görüntü aktarım şeklidir sektörde çok yaygın değildir.

Okunma: 344