HBO acilimi ne

HBO acilimi ne

Cankurtaranlar HBO acilimi ne? by Admin Mayıs 23, 2020

İçindekiler

HBO açılımı ne?

HBO (Home Box Office) ABD’nin önde gelen, paralı televizyon kanal grubudur. HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO Family, HBO Latino, HBO Signature, HBO Zone ve HBO HD kanalları bu gruba ait kanallardır. Kablolu televizyondan ya da uydudan para ile abone olduktan sonra izlenebilmektedir.

HBO MAX Türkiye’ye gelecek mi?

HBO Max tarafından yapılan resmi açıklamaya göre platformun yayın hayatına başlayacağı yeni ülkeler duyuruldu. HBO Max’in 2022 içinde Türkiye, Yunanistan, Hollanda, Litvanya’da da olacağı belirtildi. Platform, geçtiğimiz aylarda İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İspanya ve Andorra merkezli olarak kullanımda olacak.

HBO Max hangi ulkelerde var?

Dijital yayın platformu, Türkiye, Hollanda, Yunanistan, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya ülkelerinde 2022’de izleyici ile buluşacak.

HBO Max kimin?

HBO Max, AT’nin sahibi olduğu WarnerMedia tarafından hizmete sununlan abonelik tabanlı video hizmetidir. Servis ilk olarak 18 Ekim 2018 yılında duyurulmuş, 27 Mayıs 2020 tarihinde hizmete başlamıştır.

HBO ücretli mi?

HBO, dizi ve filmlerini ücretsiz izlemeye açtı. 500 saatlik kullanım ücretsiz olacak. Dünyanın önde gelen televizyon kanallarından HBO, Koronavirüs salgını nedeniyle dizilerini ücretsiz izlemeye açtı. Uygulama ile izleyiciler 500 saatlik ücretsiz içeriğe ulaşma şansı yakalayacak.

Carnivale hangi platformda?

Yazıya başlamadan belirtelim, Carnivale, 2003-2005 arasında HBO’da yayınlanmış, ancak o dönem dizi sektöründe yaşanan krizin ve HBO’nun yönetsel beceriksizliklerinin kurbanı olmuş bir dizi.

HBO Türkiye ne zaman?

Tek cümleyle özetlemek gerekirse; HBO Max, 2022 yılında Türkiye’de erişime açılmış olacak. Gelecek ay Avrupa’da açılacak HBO Max’in 2022 içinde Türkiye, Yunanistan, Hollanda, Litvanya’da da erişilebilir olacağı belirtildi.

HBO kaç para?

HBO Max’in ABD’deki aylık abonelik fiyatı 9,99 dolardan başlıyor. Bunu güncel kura göre çevirdiğimizde 90 TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor. Fakat ülkemizdeki diğer dijital platformlarla rekabetçi olabilmesi için HBO Max Türkiye fiyatının 50 TL’den pahalı olması beklenmiyor.

HBO Max üyeliği ne kadar?

HBO Max dijital yayın platformu abonelik fiyatları şu an için aylık abonelik türünde reklamlı 9.99 dolar, reklamsız 14.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

HBO Max de neler var?

HBO Max’in içerisinde pek çok sayıda orijinal içerik bulunuyor….Bu durum, gören pek çok kişiyi şaşırtıyor.

The Flight Attendant. 9. The Big Bang Theory. 8. South Park. 7. Game of Thrones. The Undoing. The Wire. Watchmen. 3. Rick & Morty.

HBO Max Kaç Lira?

HBO Türkiye’de var mı?

Dün yapılan açıklamaya göre HBO Max, 7 ülkede daha yayın hayatına başlayacak. Bu ülkeler arasında Türkiye’de var. Tek cümleyle özetlemek gerekirse; HBO Max, 2022 yılında Türkiye’de erişime açılmış olacak.

Okunma: 318