Hametan nedir ve ne icin kullanilir

Hametan nedir ve ne icin kullanilir

Cankurtaranlar Hametan nedir ve ne icin kullanilir?

İçindekiler

Hametan nedir ve ne için kullanılır?

Etken maddesi Hamamelis virginiana olan bu kremin içerisinde yaklaşık 25 gram Hamamelis virginiana bulunuyor. Birçok cilt sorununu ortadan kaldırmada oldukça başarılı olan Hametan krem, iltihap giderici özelliğiyle sivilcelerden yaralara, kanama durdurmadan daha birçok iyileştirici özelliğe sahiptir.

Hücre yenileyici krem ne işe yarar?

Ciltte oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça etkilidir. Cildi toksinlerden arındırarak kir ve yağı temizler. Böylece cilt hem yaşlanma belirtileri-kırışıklıkların gecikmesinde hem de siyah nokta ve sivilce gibi sorunların tedavisinde kullanılmaktadır.

Hametan nereye sürülür?

İçerdiği cadı fındığı bitkisi sayesinde sivilce, tahriş, pişik ve yanıkların tedavisinde etkili olduğu bilinmektedir. Özellikle yanıkların kısa sürede geçmesini, iltihaplı sivilcelerin kısa sürede kurumasını sağlayan krem, temizlenmiş cilde uygulanabilir.

Hametan mavi krem nasıl kullanılır?

Uygulama şekli: HAMETAN, ince bir tabaka halinde ciltteki lezyonlu bölgeye sürülür. Gerekli ise, deriye sürülmeyi takiben lezyonlu bölge gazlı bez ile kapatılabilir. HAMETAN, emziren annelerde meme başlarının bakımında, her emzirmeden sonra meme başlarına uygulanır.

Hametan ne zaman sürülür?

HAMETAN; günde birkaç kez lezyonlu bölgeye sürülür. HAMETAN kullanımı ile ilgili herhangi bir süre kısıtlaması yoktur. Uygulama şekli: HAMETAN, ince bir tabaka halinde ciltteki lezyonlu bölgeye sürülür.

Hametan güneş krem olarak kullanılır mı?

1. mucizevi ilaç/krem. güneş yanığına, pişiklere, dudak çatlağına, çok kuru ciltlere birebirdir. fiyatı da çok uygundur. tavsiye edilir… 3. roaccutane tedavisinde nemlendirici krem olarak kullanılabilir.

Madecassol hücre yeniler mi?

Madecassol cilt beyazlatma için oldukça etkili bir medikal kremdir. Hücre yenileme özelliği sayesinde cilt lekelerini giderirken cilt rengini de açar.

Hücre yenileyici kremler hangileri?

En iyi ve en etkili cildi soyan ve yenileyen eczanedeki kremler…

1 MADECASSOL KREM / 29,94 TL. 2- ACNELYSE KREM / 55,18 TL. 3- BENZAMYCİN TOPİKAL JEL / 84,50 TL. 4- EXPİGMENT KREM / 13,30 TL.

Hametan günde kaç defa kullanılır?

Hametan merhem YUZE sürülür mü?

Güçlü bir nemlendirici olan Hametan krem, el, yüz ve vücuda sürüldüğünde vücudun nem dengesini sağlamaktadır. Aniden kilo veren kişilerin vücutlarında oluşan çatlakların tedavi edilmesinde etkilidir. Sinek ve böcek ısırıklarına sürüldüğünde kaşıntı ve acıyı hafifletir. Yatak yaraları ve ameliyat yaralarına iyi gelir.

Okunma: 343