Galatasaray Fenerbahce toplam kac gol atti?

Galatasaray Fenerbahce toplam kac gol atti?

Blog Galatasaray Fenerbahce toplam kac gol atti?

İçindekiler

Galatasaray Fenerbahçe toplam kaç gol attı?

Birinci Futbol Ligi’nin 49 yıllık geçmişinde en çok gol atan takım unvanına da Fenerbahçe sahip oldu. Sarı-lacivertliler, toplam 2 bin 776 gol kaydederken, Galatasaray ise sadece 6 gol geriden 2 bin 770 gol ile ezeli rakibini izledi. Beşiktaş’ın gol sayısı ise 2 bin 543.

Fb gs yi kaç yıldır yenemiyor?

SON GALİBİYET 2014’TE Galatasaray, evinde son Fenerbahçe zaferini en son 2014 yılında almıştı. 7 yıldır Fenerbahçe’yi evinde yenemeyen Galatasaray’ın kötü serisi 8 yıla çıktı.

Gs fb yi kadıköyde en son ne zaman yendi?

Türkiye 1.Ligi 1999-2000 sezonunda Galatasaray Fenerbahçe’yi 2-1 yenerken bu galibiyet aynı zamanda G.Saray’ın Kadıköy’deki son galibiyeti oldu.

Dün akşamki fb gs maçı kaç kaç bitti?

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ Spor Toto Süper Lig’de 11. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Ülker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe’yi 3 puana taşıyan golleri Robin van Persie (Dk.45 ve 78 penaltıdan) attı.

Galatasaray da kim kaç gol attı?

Galatasaray

# Oyuncu Adı Gol 1 Kerem Aktürkoğlu 12 2 Bafetimbi Gomis 7 3 Mostafa Mohamed 7 4 Sofiane Feghouli 5

Fenerbahçe bir maçta en fazla kaç gol attı?

İnönü Stadı’nda 11 Ağustos 1974’te yapılan TSYD Kupası maçını Beşiktaş 5-4 kazanırken, filelere giden 9 gol, 97 yıllık rekabette bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.

Fenerbahçe bu sene kadıköyde kaç maç kaybetti?

Fenerbahçe Kadıköy’de kayıp (6 yenilgiyle rekor kırdı)

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman oynanacak?

Ülker Stadı’nda oynanacak derbi, saat 20.30’da başlayacak. Hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği karşılaşma, beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Nef Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe Galatasaray maçı kaç kaç bitecek?

Fenerbahçe Galatasaray maç sonucu. Süper Lig’de 23. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe evinde Galatasaray’ı konuk etti. Büyük heyecan ve gerilme sahne olan maçta Galatasaray Fenerbahçe’yi 3-1’lik skorla mağlup ederek 21 yıl aradan sonra Kadıköy’de galibiyet gördü.

Okunma: 380