Frame ne anlama gelir?

Frame ne anlama gelir?

Yönergeler Frame ne anlama gelir?

İçindekiler

Frame ne anlama gelir?

Frame kelimesi Türkçe’de “1. yapı, strüktür, 2. çerçeve” anlamına gelir. İngilizce frame “1. yapı, strüktür, 2. çerçeve” sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük Eski İngilizce framian “ilerletmek, inşa etmek, realize etmek” fiilinden türetilmiştir. Bu sözcük Eski İngilizce fram “ileri” sözcüğünden türetilmiştir.

Ingilizce kare ne demek?

“kare” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 17 sonuç square s.

Frame alt üst ne demek?

Snookerda her iki oyuncunun kazandığı toplam frame (her bir snooker oyun) sayısının, belirlenen baremin altında veya üstünde olmasının tahmin edildiği oyun türüdür. Toplam frame sayısı, açılan baremin altında olursa “alt”, üstünde olursa “üst” tercihleri kazanmış olur.

Sol frame ne demek?

Sol frame: Sözlükte yer alan tüm başlıkların listelendiği kaydırmalı çerçeve.

Ingilizce care ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri. İsim endişe, merak, gaile, kaygı, tasa. free from care: endişesiz, tasasız, gailesiz. endişeli, kaygılı, endişeye vb. gömülmüş.

Square hangi şekil?

Özellikle dışarıya çıkıldığı zaman İngilizcede cümle içerisinde mutlaka Square kelimesi kullanılır. Çünkü bu kelimenin genel olarak yaygın Türkçe karşılığı, ‘meydan’ şeklinde ifade edilmektedir. Aynı zamanda bu kelime ile beraber yine yaygın olarak karşılığı, ‘kare’ biçiminde bilinmektedir.

Snooker kaç sayıda biter?

Rakibinin yetişemeyeceği puana ulaşan oyuncu, ‘frame’ adı verilen oyunu kazanır. Maçın skor formatına göre alınan belli miktarda frame de galibi belirler. Yani dokuz frame üzerinden oynanan bir maç, taraflardan biri beş frame’e ulaştığında sona erer.

Sol frame ne demek Ekşi?

“left çerçeve” gibisinden abuk bir şey (nedir, ne değildir hala bulamadım).. ismi sozindex olan frame’dir. sözlüğün o gün için olan biten herşeyini yansıtan bölgesi. başlıkların dizili durduğu bu alan aslında ilk anda birşey ifade etmez.

Take care türkçesi ne demek?

teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı dikkat et! dikkatli ol!

I Dont Care ne demek?

umurumda değil. I don’t care to use such language, Nan. Bu dili kullanman umurumda değil, Nan.

Dikdörtgen ingilizce ne demek?

“dikdörtgen” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 9 sonuç rectangle i. oblong i.

Okunma: 343