FLAGYL nedir ve ne icin kullanilir?

FLAGYL nedir ve ne icin kullanilir?

Katkı FLAGYL nedir ve ne icin kullanilir?

İçindekiler

FLAGYL nedir ve ne için kullanılır?

FLAGYL 500 mg film kaplı tablet, metronidazol adı verilen bir ilaç içerir. Metronidazol antibiyotik grubuna ait bir ilaçtır. Vücudunuzda enfeksiyona yol açan bakteri ve parazitleri öldürür.

FLAGYL 250 mg ne için kullanılır?

Metronidazol (Flagyl® veya diğerleri) bir nitroimidazol antibyotik tedavisidir. Anaerob bakteriler ve protozoa için kullanılır. Metronidazol anaerobik organizmalar, protozoa için antimikrobiyal ajandır. İlk ve ileri evredeki Clostridium difficile enfeksyonu için ilk seçilen ilaçtır.

FLAGYL kaç yaş için kullanılır?

Prematüre ve yeni doğan bebeklerde kullanılmamalıdır. FLAGYL 125MG/5ML 120 ML SÜSPANSİYON METRONİDAZOL Giardiaziste; 5 gün süreyle, 10-15 yaş çocuklarda 500 mg, 5-10 yaş arası çocuklarda 375 mg, 2-5 yaş arası çocuklarda 250 mg verilir.

Reflor ishale iyi gelir mi?

Reflor, mikrobik, bakteriyel ya da antibiyotik kullanımından kaynaklanan ishalin önlenmesi ve tedavisinde kullanılan reçetesiz bir ilaçtır. Ayrıca çocuklarda rotavirüsün neden olduğu ishal tedavisinde de kullanılır. Etken maddesi bir tür probiyotik maya olan Saccharomyces boulardii’dir.

FLAGYL fiyatı ne kadar?

Sadece eczanelerde satılır.

Perakende Satış Fiyatı : 31.78 TL Barkod : 8699809098572 Fiyat geçerlilik tarihi : 19.02.2022

FLAGYL en fazla kaç gün kullanılır?

Hepatik amebiasiste,abse safhasında,metronidazole tedavisi abse drenajı ile birlikte yapılmalıdır. Tedavi ardarda 7 gün süreyle yapılmalıdır. Partnerde Trichomonas vaginalis enfeksiyonu belirtileri olmasa ve laboratuar testleri pozitif sonuç vermese dahi,eşiyle birlikte tedavi yapılması şarttır.

Reflor ishal ilacı nasıl kullanılır?

Yetişkinlerde günde 1 veya 2 kapsül alınır. Uygulama yolu ve metodu: Ağızdan alınır. Yemek saatlerinin dışında alınması tavsiye edilir.

FLAGYL 125 mg antibiyotik mi?

FLAGYL oral süspansiyon, metronidazol adı verilen bir ilaç içerir. Metronidazol antibiyotik grubuna ait bir ilaçtır. Vücudunuzda enfeksiyona yol açan bakteri ve parazitleri öldürür.

Okunma: 343