Falcone kimdir

Falcone kimdir

Yönergeler Falcone kimdir?

İçindekiler

Falcone kimdir?

Giovanni Falcone (d. 18 Mayıs 1933, Palermo – ö. 23 Mayıs 1992, Palermo), İtalyan savcı ve sorgu hakimi (Magistrato). Kariyerinin büyük kısmını Sicilya’da Mafya’nın gücünü ortadan kaldırmak için harcamıştır. Babası bir kimya laboratuvarının yöneticisi olan Arturo Falcone, annesi Luisa Bentivegna idi.

Mehmet Şirin Aksoy kimdir nerelidir?

Nezaket göstermiş çikolata da getirmiş Mehmet Şirin Aksoy.. Uzun bir süre sohbet ettik.. Memleketi de, Adana’yı da Adanalıyı da.

Rocco Chinnici kimdir?

Muhtelif suçların yanı sıra 1983’te otomobile bomba yerleştirmek suretiyle Savcı Rocco Chinnici, iki koruması ve bir vatandaşı öldürme suçlamasıyla yargılanmış ve 1987’de müebbet hapse mahkum edilmişti.

Şirinler mafyası nereli?

Sarallar; Trabzon Of ilçesi kökenli, aile bağı ile mensup ve taraftarları olan, İstanbul’da etkin olan bir organize suç örgütüdür. Emniyetin 2021 verilerine göre Burhanettin Saral ve Ümit Saral liderliğinde, 347 silahlı mensubu olup, Türkiye’de Alaettin Çakıcı’dan sonra en büyük ikinci organize suç örgütüdür.

Adana Şirinler çetesi lideri kimdir?

Adana Emniyeti, liderliğini Ali Aksoy isimli şahsın yaptığı “Şirinler” olarak bilinen çeteye düzenlediği operasyonda, Ali Aksoy’un şirketinde yüksekliği yaklaşık 80 santim, genişliği ise yaklaşık 50 santim olan 3 katlı kafes olduğunu ve içinde İlyas Çelik ile Mehmet Uğurkan’ın olduğunu tespit etti.

Şirinler çetesi lideri kim?

Mehmet Sabri Şirin organize suç lideri olarak biliniyor. Olay Güngören’de yaklaşık 5 ay önce 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 4’ü vatandaş 7 kişinin yaralandığı saldırının arkasından çete hesaplaşmasıyla ortaya çıktı.

Tarzanlar Çetesi nereli?

ADANA’da ucu Susurluk’a kadar uzanan Tarzanlar Çetesi’nin lideri İskender Gürler’i Kalaşnikof tüfekle öldürdüğü iddiasıyla 8 yıl cezaevinde yattıktan sonra çıkan Şirinler Çetesi’nin tetikçisi 42 yaşındaki Mehmet Yılmaz’ı tabancayla öldüren oğlu 19 yaşındaki Salih Can Yılmaz hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle …

Şirinler mafyası kim?

Ümit Saral’ın, Kenan Şirin’in ağabeyi olan ve Güngören’de uyuşturucu piyasasını elinde bulundurduğu ve uluslararası uyuşturucu ticari yaptığı yönünde duyumlar ile bilinen “Şirinler” isimli suç örgütü lideri Mehmet Sabri Şirin ile anlaşarak kendi örgütüne dahil ettiği öne sürüldü.

Okunma: 343