En iyi disk kilidi hangisi

En iyi disk kilidi hangisi

İçindekiler

En iyi disk kilidi hangisi?

En İyi Motosiklet Disk Kilidi Listesi

Sıra Modeller neoldu Puanı 1 Locks Motosiklet Alarmlı 10/9.7 2 Securage Alarmlı 10/9.9 3 Urban Ur6 Alarmlı 10/9.8 4 Kovıx Kd6-Fg 10/9.8

Disk kilit nedir?

Disk kilidi nedir sorusunun cevabı ise motosikletler, bisikletler ve martılar için taşınabilir bir güvenlik aygıtı olması şeklinde cevaplanabilir. Alet, aracın fren diskindeki delikleri kullanır.

Motosiklet için hangi kilit önerisi?

Zincir kilidinin amacı ise motorun hareket ettirilmemesini sağlamasıdır. Ancak disk kilitleri böyle değildir. Disk kilidi varken de motor farklı yollarla yerinden oynatılabilir. İşte bu yüzden hem disk kilidi hem de zincir kilit kullanmalısınız.

Armor kilit ne malı?

Üreticisi Amerikan firması olan Armor Security markası motosiklet için hem alarmlı disk kilidi hem de çelik alaşıma sahip güçlü Zincir kilidi modelleri ile piyasada bilinmektedir. Ürünler kaliteli malzemeler ile üretilerek, fiyat ve performans açısından piyasadaki bir çok markaya göre daha çok tercih edilmektedir.

Alarmlı disk kilidi işe yarar mı?

Bunlardan ilkine bakacak olursak, motosiklet alarmlı disk kilidi ne işe yarar? Bir kere alarmlı olduğu için motorunuza çifte güvence sağlar, çünkü genellikle aküyü bitirdiği için motosiklet alarmları pek tavsiye edilmez. Alarmlı disk kilidi ile bunu da çözmüş olursunuz, herhangi bir elektrik bağlantısı gerektirmez.

Motosiklet kilidi nereye takılır?

Motosiklet disk kilidi, ön fren diskinize veya arka fren diskinize takılabilir. Bu kilit, disk freninizdeki deliklerden birine girerek tekerleklerin dönmesini engeller.

Motosiklet kilitlenmesi nasıl açılır?

Piston segmanları zamanla paslanabilir ve motorun kilitlenmesine neden olabilir. Bu durum genellikle eski arabalarda görülür. Böyle bir durumda, tüm silindirlerdeki bujileri sökün ve silindirleri motor yağıyla doldurarak birkaç gün bekletin. Ardından motoru bir mafsallı kol ile döndürmeye çalışın.

Okunma: 376