En iyi avukat nasıl anlaşılır?
Uzmanlık Alanına Göre Avukatlar Güncel ve iyi, sağlam araştırmalar yapabilen, davayla ilgili ve hevesli bir avukat seçin. Her avukat hukuk konusunda aynı konuların eğitimini alsa da hukuk gibi çok geniş çaplı bir konuda her avukatın uzmanlık alanı farklıdır.
Şirket avukatı nasıl seçilir?
Şirket avukatları genel olarak, şirketlerin faaliyet gösterdiği alanlarda deneyimli, mesleki bilgi birikimi olan kişilerden seçilir. Mesela; çok uluslu firmaların şirket avukatlarının, uluslararası hukuksal mevzuatlar konusunda da yetkin ve bilgili olmaları istenir.
Serdar Paksoy kim?
Serdar Paksoy, Paksoy Ortak Avukat Bürosu kurucu ve yönetici ortağıdır. Türkiye’de iş/yatırım yapan yabancı yatırımcılara hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir. Birleşme ve devralmalar, kurumsal yönetim, beyaz yaka suçları, dava takibi ve uyuşmazlıkların çözümü alanlarında çalışmaktadır.
Türkiye’nin en ünlü avukatı kim?Ersan Şen: Türkiye’nin en tanınmış avukatları arasında yer alan ve ekranlarda sık sık boy gösteren Prof. Ersan Şen, Ceza Hukuku ve Ceza Yargılaması Hukuku alanında akademik kariyere sahip bulunuyor. En çok kazanan avukatlar listesinde olan Şen’in kendi alanında yazdığı birçok kitap, makale ve çevirisi de var.
Şirket Avukatı neler yapar?
Şirket Avukatı Ne İş Yapar?
Şirketin kuruluşundan tasfiyesine kadar tüm hukuki prosedürlerde yol gösterir. Şirketin hazırladığı tüm sözleşmeleri düzenler, karşı taraftan gelen tüm sözleşmelerin kontrolünü sağlar. Şirketin sermaye arttırma veya azaltma işlemlerini yürütür.Serdar Paksoy nereden mezun?
1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.İstanbul Barosu üyesidir.
Ismail esin nereden mezun?iel mezunu. birleşme ve devralmalar adlı eseri yeni çıkan doktor, iel mezunu, daha da önemlisi iühf mezunu. kitabın başlarında, genel konulardan bahsederken çok güzel ifadeleri eserde yer almakta.
Türkiye’nin en iyi avukatlar hangi üniversiteden mezun?
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Türkiye Barolar Birliği’nin yaptığı çalışmanın sonucuna göre vakıf üniversiteleri arasında “En İyi Hukuk Fakültesi” oldu. Türkiye Barolar Birliği hukuk eğitimi ve öğretimindeki standartları belirlemek amacıyla başlattığı “ölçme-değerlendirme” çalışmaları sonuçlandı.
Baroların amacı nedir?
Baro, avukatların kayıtlı olduğu kamu kurumu niteliğindeki bir meslek kuruluşudur. Barolar, yasaların bir meslek kuruluşu olarak kendilerine yüklediği görevlerinin yanında, yargı sisteminin bir parçası olarak avukatların kurumsal örgütü niteliğindedir ve hukukun gelişmesine katkıda bulunurlar.
Okunma: 378