EMC Unisphere nedir?

EMC Unisphere nedir?

Trend olan EMC Unisphere nedir?

İçindekiler

EMC Unisphere nedir?

Emc Unisphere yazılımı, birleştirilmiş yönetim kabiliyetleriyle EMC Storage üniteleri üzerinde işlem yapmayı son derece basit hale getiriyor. Unisphere yazılımı, EMC VNX, EMC VNXe, EMC CLARiiON, EMC Celera ve EMC RecoverPoint SE sistemlerini desteklemektedir.

EMC storage nedir?

Dell EMC Storage genel amaçlı disk dizileri Keşfedin Dell EqualLogic PS Serisi depolama dizileri, gündelik basitlikte kurumsal güç sunar. Blok ve dosya verilerini, ölçeği genişletilen tek bir depolama platformunda depolayarak verimliliği artırın ve BT altyapınızı rahatlatın.

EMC VNX nedir?

VMware için EMC VNX eklentisi, depolama ve VMware arasında en üst düzeyde kullanışlılık ve esneklik sunar. Donanımdan güç alan Fast Clones (Hızlı Klonlar) yeni sanal makinelerin provizyonunu saniyeler içinde gerçekleştirir.

Pool storage nedir?

Storage Pool. Depolama havuzu, sanal diskler oluşturmak için kullanabileceğiniz bir veya daha fazla diskten oluşan bir gruptur. Depolama havuzlarına birden çok disk eklenebilir ama bir disk sadece bir depolama havuzuna eklenebilir.

Volume Lun nedir?

LUN oluşturmaya başlamadan önce LUN nedir bunu açıklayalım; LUN (Logical Unit Number) yani Türkçe çevirisi “Mantıksal Alan Birimi”, aslına bakarsak Windows sistemlerde kullandığımız disk bölümleri yani Volume ile aynı anlama gelmektedir.

Storage Enclosure nedir?

Storage kapasite artırımı yapmak istediginiz alacağınız diskleri takabileceginiz disk kutusudur. Storage markanıza göre 12, 24, 48 adet disk alan disk encloserlar vardır. Storage’demek controller kartı demektir, bu kutular üzerinde ana controller kartına bağlanti için portlar bulunur sadece.

Enclosure sistemi nedir?

enclosure; ingiltere’de 12.yy’dan beri kullanılmakta olan, bir köydeki sahipsiz veya ortak kullanım alanı olan toprakların bazı kişilerin eline geçmesini sağlayan bir tarım uygulamasıdır. bu uygulamayı kullanan sınıf tarımsal kapitalizm peşinde olan büyük toprak sahibi kişilerden oluşur.

Hard Drive Enclosure ne demek?

En temel anlamı ile harddisk kutusu bilgisayar kullanıcılarının SATA/IDE harddisk cihazlarının bilgisayara bağlanmasını kolaylaştıran bir sistemdir. USB formatında bir bağlanma desteği sunan harddisk kutusu sayesinde pratik bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

Citleme sistemi nedir?

Çitleme (Çitleme hareketleri ya da çevreleme hareketleri). 13. yüzyılda, İngiltere’de küçük toprak sahiplerinin mülklerini toplayarak/çevreleyerek büyük çiftlikler yaratan yasal süreç. Bir kez çitlenince toprak kamusal niteliğini kaybederek tek bir sahibin malı haline gelmiştir.

Hard disk nedir ne işe yarar?

Bilgisayar içerisinde yer alan verilerin kalıcı bir şekilde saklanması için kullanılan sistemi HDD denmektedir. Aynı zamanda bilgisayardaki saklama birimi olarak da ifade etmek mümkün. Genel olarak dönmekte olan bir milin üzerinde yer almış birkaç parçadan oluştuğunu söylemek gerekir.

Okunma: 379