Elrond Coin ne zaman cikti

Elrond Coin ne zaman cikti

Popüler Elrond Coin ne zaman cikti?

İçindekiler

Elrond Coin ne zaman çıktı?

Blockchain üzerinde, ağ ücretlerinin ödenmesi, stake işlemleri ve doğrulayıcıların ödüllendirilmesi için eGold veya EGLD olarak bilinen yerel token varlığına sahip. Elrond ilk olarak Ağustos 2019’da duyuruldu ve mainnet Temmuz 2020 tarihinde kullanıma açıldı.

Elrond Coin hangi borsada?

EGLD, Binance , OKEx , Bitfinex ve BitMax gibi kripto para borsalarından satın alınabilir .

EGLD kaç dolar?

Elrond Fiyatı (92.37$), EGLD/USD Son Dakika Grafiği – Kriptokoin.com.

Theta kaç dolar olur?

Theta Network Fiyatı (1.22$), THETA/USD Son Dakika Grafiği – Kriptokoin.com.

EGLD coin en yüksek kaçı gördü?

AGLD Fiyat İstatistikleri

Adventure Gold Fiyat $0,475741 24s Düşük / 24s Yüksek $0,369714 / $0,496997 7g Düşük / 7g Yüksek $0,371033 / $0,916774 Piyasa Değeri Sıralaması #505 Tüm Zamanların En Yükseği $7,70 -93.9% Sep 03, 2021 (8 ay)

EGLD coin sahibi kimdir?

Adventure Gold (AGLD), Loot non-fungible (NFT) projesinin yerel ERC-20 tokenidir. Loot, sosyal medya ağı Vine’ın kurucu ortağı Dom Hofmann tarafından oluşturulan ve zincir üzerinde oluşturulan, depolanan metin tabanlı, rastgele bir macera ekipmanıdır.

EGLD coin Projesi Nedir?

ELROND (EGLD) NEDİR? Elrond, parçalama kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir blok zinciri protokolüdür. Proje kendisini fintech, merkezi olmayan finans ve Nesnelerin İnterneti’ni içeren yeni internet için bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor .

EGLD coin kaç adet var?

Elrond fiyatı bugün $87,00 ve 24 saatlik işlem hacmi $134.840.039.Fiyat son 24 saatte 7.5% artmıştır.Dolaşımda 22 Milyon EGLD coin arzı, toplamda 23,7 Milyon coin arzı bulunmaktadır.Binance, şu anda bunun ticaretinin yapıldığı en aktif piyasadır.

EGLD Coin kaç adet var?

EGLD Coin en yüksek kaçı gördü?

Theta Coin kac adet var?

Piyasada Kaç Theta (THETA) Coin Var? Theta, üç token barındırıyor: THETA, TFUEL ve Gamma. Mainnet’in başlatılması esnasında tutulan her 1 THETA karşılığında 5 adet Gamma token verilmişti. Bunlar yalnızca yönetişim amacıyla kullanılıyor.

MDX token nedir?

Mdex (MDX) kullanıcılarının kripto para alıp satmasına olanak sunan merkezsiz bir borsa platformu olarak tanımlanabilir. Birçok merkezsiz alım satım platformu gibi Mdex de otomatik piyasa yapıcı (AMM) şeklinde çevirebileceğimiz protokolden faydalanıyor.

Ygg Coin nedir?

YGG coin, Yield Guild Games ekosisteminin yerel kripto para birimidir. Kripto para, platformun sağladığı staking ve verim çiftçiliği gibi özelliklerden yararlanmak için kullanılır. YGG coin’in maksimum arzı 1 milyar adet olarak belirlendi.

LOKA coin nedir?

6 Bin kullanıcının listesinde yer alan Loka Coin ,resmi olarak desteğini Binance tarafından almaktadır.Loka, League of Kingdoms’ın yönetim simgesi olup, League of Kingdoms oyununda’da para birimi olarak yer alacaktır. Tüm oyun içi mağaza satımlarında da kullanılabilecektir.

Okunma: 375