Electrolux Camasir makinesinde Outdoor ne demek

Electrolux Camasir makinesinde Outdoor ne demek

Popüler Electrolux Camasir makinesinde Outdoor ne demek? by Admin Ağustos 22, 2020

İçindekiler

Electrolux Çamaşır makinesinde Outdoor ne demek?

Outdoor programı yüksek kaliteli özel giysileri yıkama süresince korur. Çamaşırın içine nüfuz eden bir madde, doğru sıcaklık ve özel tambur hareketleri sayesinde program, giysilerinizin su itici işlevini yeniler. Kıyafetleri bu programla yıkadığınızda ve su geçirmez hale getirdiğinizde havadar yapıları tamamen korunur.

Electrolux Çamaşır makinesi nerede üretiliyor?

Electrolux bir İsviçre markasıdır. Çamaşır makineleri İtalya’da üretiliyor. Kalitelidir ve performansı oldukça iyidir.

Ultra care ne demek?

Deterjan ön karıştırma ve püskürtme sistemiyle deterjanı soğuk suda aktive eden UltraCare™ Eco çamaşır makinesi, normalde 40 derecede yıkamak zorunda olduğunuz çoğu çamaşırı 30 derecede mükemmel şekilde yıkar.

Outdoor ürün ne demek?

Başta dağcılık ve yamaç paraşütü olmak üzere doğa sporlarında giyilen tüm kıyafetler outdoor olarak nitelendirilir. Bu ürünlerin en önemli özelliği, son derece kaliteli ve dayanıklı kumaşlardan imal ediliyor olmasıdır.

Outdoor giyim ne demek?

Açık havada yapılan doğa sporları sırasında vucudunuzu hem kar, yağmur ve rüzgar gibi dış etkenlerden korumak hem de vucut ısınızın düzenlemesi sağlayarak konforunuzu arttırmak için tasarlanmış tüm kıyafetler “outdoor giyim” kategorisine girmektedir.

Electrolux hangi markaya ait?

Investor ABElectrolux / Sahip

Ultracare karıştırma jeti nedir?

En yeni yıkama teknolojilerinden olan UltraCare karıştırma jeti özelliği ile deterjan ve su önceden karıştırılarak giysilere püskürtülür. Homojen bir dağılım sağlayan bu teknoloji giysi dokusunu korur. UltraWash program ile 5 kg çamaşırı 59 dakika gibi kısa bir sürede mükemmel şekilde temizler.

Buharlı yıkamada deterjan konur mu?

Deterjan ya da başka bir şey eklemeden sadece 20 dakikada buhar etkisiyle giysilerin dokularını rahatlatıp istenmeyen kokuları yok eden “Buharlı Tazeleme” programı aynı zamanda giysilerde kırışıklık oluşumunu da azaltıyor.

Okunma: 344