EBA da puanlar ne işe yarar?

EBA da puanlar ne işe yarar?

İçindekiler: EBA da puanlar ne işe yarar?

Bilindiği üzere EBA platformu üzerinden paylaşılan öğretmen içerikleri ve öğrenci katılımları EBA sisteminden puanla dönüt olarak veriliyor. ... EBA puanları aynı zamanda öğretmenlerin öğrencileri ile koronavirüs sürecindeki eğitim öğretim faaliyetlerinin ne denli yapıldığı hakkında bizlere fikir veriyor.

EBA da ödev nasıl paylaşılır?

Eba ya giriş yapılır - Sayfam kısmına tıklanır -Dosyalar kısmına tıklanır. Verilmek istenilen ödev dosyalar kısmına yüklenir. Yüklenen dosya ödev olarak aynı yerden gönderilir. Aynı yerden youtube gibi video sitelerinden link paylaşımı da yapılabilir.

EBA canli derste ekran paylaşımı nasıl yapılır?

- “Ekran paylaşımı” butonunun yanında yer alan küçük ok simgesine basarak gelişmiş ayarları açabiliriz. o Tek kişinin ekran paylaşımı, o Birden fazla kişinin aynı anda ekran paylaşımı, bu seçeneklerden ayarlanabilir. - “Gelişmiş paylaşma” seçeneklerinde ise ek olarak; o Kimlerin dosya paylabileceği seçilebilmektedir.

Ebada ekran paylaşımı nasıl yapılır telefonda?

Menüde en solda sizin mikrofon ve kameranızın tek tuşla açılıp kapanması sağlayan tuşlar mevcut. Uygulamanın en kullanışlı ve gerekli kısmından bahsedelim. Paylaş butonu ile fotoğraf, doküman ve ekran paylaşımı yapabilirsiniz. Tahta seçeneğiyle beyaz ekranı öğrencilerinizin ekranına yansıtabilirsiniz.

EBA canlı ders cep telefondan olur mu?

katılabilir. Ama dersinin verimliliği açısından Tablet ve Telefon önerilmemektedir. - Öğrenci ya da öğretmen bilgisayardan derse katılacaksa bir defaya mahsus EBA Canlı dersi açtığında yeşil renkli UYGULAMAYI İNDİR butonuna tıklayarak uygulamayı indirip bilgisayarına kurmalıdır.

EBA canlı ders telefondan anlatılır mı?

Aynı şekilde öğrenciler de telefondan ders verileceğine ilişkin bilgi paylaşımına girebiliyor. ... Canlı dersinize, dersinizin başlangıç saati geldiğinde katılabilirsiniz. "Katıl" düğmesi, dersiniz aktif olduğu sürece görünecektir.

Telefondan EBA canlı derse nasıl katılırım?

“Canlı ders” sekmesine tıklayın. Daha sonra aşağıdaki giriş bölümünde TC no ve şifre ile giriş yapın. 5. Canlı derslerimizi gördükten sonra EBA'ya devam et seçeneğini seçip yeniden giriş yapılır, canlı dersin saati beklenir, saatiniz geldiğinde “hemen katıl” seçeneğine tıklanarak derse girilir.

Okunma: 344