Dovme yaptirdiktan kac gun sonra banyo yapilir?

Dovme yaptirdiktan kac gun sonra banyo yapilir?

Nesne Dovme yaptirdiktan kac gun sonra banyo yapilir? by Admin Mayıs 26, 2020 Dövme yaptırdıktan kaç gün sonra banyo yapılır?

Duş almak için 24 saate kadar bekle. Ama genelde yeni dövmeni yaptırdıktan sonraki 24 saat içinde duş alabilirsin. İki gün beklemek cildine, dövme üzerinde bir bariyer oluşturması için daha çok zaman tanır.

Dövme acısına nasıl dayanılır?

Dövmenizin yapılacağı günün öncesinden bol bol su içmeye başlayın. Vücudunuzdaki su oranının yüksek olması mürekkebin derinize daha kolay işlemesini sağlar. Dövme seansınızı daha hızlı ve daha az acılı geçirebilirsiniz.

Dövme yaptırdıktan 1 hafta sonra duş alınır mı?

DUŞ, HAVUZ, SAUNA VE HAMAM Duşa girebilirsiniz ancak sıcak su ve sauna salonları dövmenize ciddi zarar verebilir; o yüzden dövme işleminden sonra 2-3 hafta girmemelisiniz. Ayrıca dövme işleminden sonra bir hafta duş jeli veya şampuanın dövme bölgesine değmemesi gerekir. Havuza ise en az iki hafta girilmemelidir.

Dövme boyası kalitesi nasıl anlaşılır?

Boyaların tendekiduruşları, dövmenin iyileşmiş halindeki renkleri ve farklı renkteki ten tiplerine verdikleri cevaplarfarklılık gösterebilir. Ayrıca boyaların su ile seyreltilebilme oranları, seyreltildiklerinde verdikleri etkive yoğunluk, kıvam, bulaşma durumları dövmecilerin dikkat ettiklerli durumlardır.

Dövme acisi neye benziyor?

Genel anlamda ise insan vücudunda en çok acıyan bölgeler kaburga, boyun, yüz, bilek, el ve ayaklar olarak sayılabilir. Eğer hassas bir yapınız veya endişeleriniz varsa ilk dövme için bu bölgelerden uzak durabilirsiniz. Kol, omuz, bacak ve göğüs ve sırtın bazı kısımları gibi kaslı ve etli bölgeler daha az acımaktadır.

Dövme ilk gün yıkanır mı?

Kabuklar kaybolana kadar dövmeni her gün yıka ve nemlendir. Dövmen tamamen iyileşinceye kadar, antibakteriyel sabun ve ılık suyla günde 2-3 kez yıkamaya devam et. Bu, dövmenin boyutuna ve yerine bağlı olarak 2 ila 6 hafta sürebilir. Nemlendirmek önemlidir ama dövmeyi losyona ya da merheme boğmamaya da dikkat et.

Okunma: 318