DJI Osmo Pocket ne kadar?

DJI Osmo Pocket ne kadar?

İçindekiler

DJI Osmo Pocket ne kadar?

DJI Osmo Pocket Gimbal İle En Çok Karşılaştırılanlar

DJI Osmo Pocket Gimbal DJI Osmo Pocket 2 Creator Combo Fiyat 3.213,42 TL 12 satıcı 7.899,99 TL 26 satıcı Popülerlik 3. Popüler Gimbal 2. Popüler Gimbal Ortalama Puan 2 yorum Telefon Gimbali ne işe yarar?

Gimbal video kaydı esnasında çekim yapan kameranın titreyerek görüntüyü bozmasının önüne geçen bir ekipman. Kameranın hareket etmesinden dolayı ortaya çıkan bozuklukları minimuma indirmektedir. Böylelikle de daha akıcı ve hoş görünen videolar çekilmesine yardımcı olmaktadır.

DJI Osmo Pocket alınır mı?

Bence kamera ihtiyaçları benim gibi olan birisi için gayet iyi bir cihaz. Eğer hep yanımda taşıyabileyim, aparat olmadan da belli bir kalitede video çekebileyim, stabilizer’ı olsun, şarjı iyi gitsin, günlük kullancağım bir şey olsun, telefondan ayrı olsun diyorsanız bence DJI Osmo Pocket’ı alabilirsiniz.

DJI Pocket 2 su geçirir mi?

60 m’ ye kadar su geçirmez olan DJI Pocket 2 Su Altı Koruma Kabı, Pocket 2′ nin parlama ve distorsiyonsuz yüksek kaliteli su altı görüntüleri yakalamasını sağlar.

Osmo Pocket ne işe yarar?

Yüz takibi özelliği de özellikle vlogger’lar için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Zira kamerayı bir yere bırakıp, karşısında sağa sola yürüdüğünüzde, kamera sizi takip ediyor. Açılış ve ara çekimlerde işe yarar bir özellik. Osmo Pocket’ın gece çekim performansı ise ışıklı ortamlarda yeterli seviyede.

Zhiyun nedir?

Zhiyun Smooth 4, cep telefonunuzu profesyonel bir film yapım makinesine dönüştürerek telefonunuzla dengeli ve düzgün çekimler oluşturmanıza yardımcı olur.

Gimbal gerekli mi?

Video ile belli bir profesyonellik çizgisinde uğraşan ve hareketli çekimler yapan herkes Gimbal sahibi olmalıdır. Zira videoda hareketin yumuşaklığı (genelde) önemlidir. Bu yumuşaklığı sağlamanın daha kolay bir yolu ise yoktur. Bu sebeple hareketli sahneler çekenlerin Gimbal tarzı ürünler kullanması gerekir.

DJI osmo Pocket ne işe yarar?

Osmo Pocket, 3 eksende görüntü sabitleyebilen kamerasıyla performans açısından boyut itibariyle oldukça başarılı bir kamera. Güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor. Mesela en basitinden Osmo Pocket 4K/60 kare video kaydı yapabiliyor.

Osmo Pocket su geçirir mi?

Suya Dayanıklı Kılıf, 60 m’ye kadar olan derinliklerde suya dayanıklıdır. Kasanın içine tam oturması, istenmeyen hareketlerden kaçınırken Osmo Pocket’ün güvenli kalmasını sağlar.

DJI Osmo Pocket 2 nasıl kullanılır?

Osmo Pocket’ı satın alıp kullanmaya başlamadan önce akıllı telefonunuza indirip DJI hesabınızla DJI Mimo’ya giriş yapıyorsunuz. Ürünü etkinleştirdikten sonra da akıllı telefonunuzu kullanarak Osmo Pocket’ı kullanabilirsiniz. Telefonunuzu usb girişiyle Osmo Pocket’a bağlayıp anında uygulamaya geçiş yapabiliyorsunuz.

DJI Pocket neler yapılabilir?

Piyasadaki en küçük el kamerası olarak göz dolduran DJI Osmo Pocket, 60 FPS’de 4K video ve 12 MP çözünürlükte fotoğraf çekmeye olanak tanıyor. Dahili ekran sayesinde akıllı telefonlara ihtiyaç duymadan çalışabilen cihaz, Mimo uygulaması üzerinden profesyonel çekim teknikleri sunuyor.

Okunma: 318