Discord mesaj silme karsi taraftan siliniyor mu

Discord mesaj silme karsi taraftan siliniyor mu

Katkı Discord mesaj silme karsi taraftan siliniyor mu? by Admin Eylül 14, 2020

İçindekiler

Discord mesaj silme karşı taraftan siliniyor mu?

DİSCORD MOBİL MESAJ SİLME (ANDROID) Silmek istediğiniz mesajın üzerine ekrana basılı tutun. Seçenekler açılacak ve “Sil” butonu ekrana basalım. “Sil” Butonu ekrana basarak hem bizden hem karşı tarafın mesajı silinmiş olur. Silmekten vazgeçtiyseniz “İptal” Butona basın.

Discord mesaj geçmişi nasıl silinir?

Shift tuşuna basılı tutarak kendi mesajınızın üstüne imleci getirirseniz silme tuşunu göreceksiniz. Bu şekilde daha hızlı bir şekilde silebilirsiniz.

Discord hesabı devre dışı bırakılırsa ne olur?

Bir hesabı devre dışı bıraktığında, Discord’dan artık @bildirim almayacaksın. Ancak yine de arkadaşlık istekleri alabilirsin ve hesabın devre dışıyken aldığın arkadaşlık istekleri, hesabını yeniden etkinleştirdiğinde seni bekliyor olacak. Hesabını silmeyi seçtiğinde, hesap kalıcı olarak silinecektir (bir süre sonra).

DC hesabı ne kadar sürede silinir?

Silme aşamasına girdikten 30 gün sonra kalıcı olarak siliniyor.

Discordda görüldü özelliği var mı?

Peki ya Discord? Kısa cevap hayır – Discord, birçok popüler mesajlaşma programı ve sosyal medya platformu gibi okundu bilgisi göstermez.

Sohbet nasıl silinir?

Doğrudan mesaj üzerinden yapılan görüşmeleri silme

Chat uygulamasını veya Gmail uygulamasını açın. Chat’e. dokunun. Kişinin adına dokunun. En üstte, kullanıcının adına. Görüşmeyi sil’e dokunun. İşlemi onaylamak için Sil’e dokunun. Discord durum nasıl gizlenir?

Adınızın ve avatarınızın yanında sol alttaki dişli çarkı tıklayarak Discord’daki Ayarlar menüsünü açın. Soldaki “Oyun Etkinliği” sekmesine gidin. “Şu Anda Çalışan Oyunu Durum Mesajı Olarak Göster” geçişini devre dışı bırakın ve Discord oyun etkinliğinizi paylaşmayı durduracaktır.

DC ne oynadığını gösterme?

Adım N ° 1 : Discord’da sol altta, adınızın ve avatarınızın yanında bulunan düğmeye tıklayarak “Ayarlar” menüsünü açın. Adım N ° 2 : Ekranınızın solunda bulunan “Oyun etkinliği” sekmesine gidin.

Okunma: 344