Deltharin 25 EC ne ise yarar?

Deltharin 25 EC ne ise yarar?

Popüler Deltharin 25 EC ne ise yarar?

İçindekiler

Deltharin 25 EC ne ise yarar?

Elma içkurdu mücadelesinde hedef, her döle ait larva çıkışı süresince ağaçları ilaçlı bulundurarak yumurtadan çıkan larvaları meyve içine girmeden önce öldürmektir. Elma ağkurdu: Bahçeyi temsil edecek 100 yaprak buketinde epidermis içine girmiş veya ağ örmüş 4 larva kümesi varsa ilaçlama yapılır.

Dedel EC 25 nasıl kullanılır?

İlacı önce ayrı bir kapta az bir miktar su ile karıştırınız: Aletin deposunu yarıya kadar su ile doldurup karıştırıcısını çalıştırarak hazırlanmış ilacı içine dökünüz ve üzerini su ile doldurup karıştırıcısını çalıştırarak hazırlanmış ilacı içine dökünüz ve üzerini su ile tamamlayınız.

Dedel EC 25 hangi bitkilerde kullanılır?

Bul

Bitki Adı Zararlı Organizma Dozu FASULYE Bakla yaprakbiti (Aphis fabae) 50 ml/da FINDIK Kırtırtılı (Lymantria dispar) 30 ml / 100 lt. su HUBUBAT Ekin kamburböceği (Zabrus spp) 20 ml / da (satıh ilaçlaması) HUBUBAT Hububat hortumlu böceği (Pachytychius hordei) 30 ml / da

Mostar hangi bitkilerde kullanılır?

Kullanıldığı Bitkiler

BİTKİ ADI ZARARLI ORGANİZMA ADI PATATES Patates böceği (Leptinotarsa decemlineate) DOMATES (Tarla) Tütün beyazsineği (Bemisia tabaci) DOMATES (Sera) Tütün beyazsineği (Trialeurodes vaporariorum) ANTEPFISTIĞI Antepfıstığı psillidi (Agonoscena targioni)

Goldplan 20 SP nasıl hazırlanır?

BİTKİ KORUMA ÜRÜNÜNÜN UYGULAMAYA HAZIRLANMASI: Tavsiye dozu üzerinden hesaplanan BKÜ önce ayrı bir kapta bir miktar su ile karıştırılır. Uygulama makinesinin deposu yarıya kadar su ile doldurulur. Makinenin karıştırıcısı çalışır durumdayken karışım depoya ilave edilir. Karıştırmaya devam edilerek depo suyla tamamlanır.

Okunma: 344