DeFacto kime satıldı?

DeFacto kime satıldı?

İçindekiler: DeFacto kime satıldı?

Mark Mobius Defacto'nun yüzde 8-9'luk hissesini satın aldı

DeFacto sahibi Zeki Cemal Özen nereli?

Sorusuna da cevap vererek, Zeki Cemal Özen hakkında biraz daha bilgi sunalım. Zeki Cemal Özen, Sivas'ın Akıncılar ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan Özen, daha sonrasında İstanbul'a gitmiş ve burada çeşitli işlerde çalışmıştır.

Zeki Cemal Özen kim?

İlk İstanbul'da mağaza açan Defacto Ozon Tekstil çatısı altında kurulmuştur. Defacto'nun kurucusu ise Ozon Tekstil'in CEO'su olan Zeki Cemal Özen'dir.

DeFacto CEO kim?

İhsan Ateş (2005–)

De facto nasıl bir marka?

Kurulduğu yıldan itibaren kısa bir zaman dilimi içerisinde Türk hazır giyim ve moda sektörünün öncü markalarından biri haline gelmeyi başarmış olan DeFacto bayan ve erkek giyim başta olmak üzere pek çok farklı kesime hitap eden kreasyonları ile ülkenin en başarılı moda markaları arasında sayılmaktadır.

Defacto ürünleri nerede üretiliyor?

Dünyaca ünlü giyim markası DEFACTO Demirci ilçesinde bayanlar tarafından üretiyor.

Defacto para puan nedir?

Kapıda ödeme yöntemi ile oluşturulan siparişler için en yakın DeFacto mağazamıza faturanız ile birlikte giderek iade tutarını nakit olarak tahsil edebilirsiniz. Depomuza gönderilen 'kapıda ödeme iadeleri' müşteri hesabınıza para puan olarak tanımlanacaktır.

Defacto mağazaya sipariş kaç günde gelir?

Şubeye geri getirilen kargolar 3 iş günü içerisinde teslim alınmalıdır.

Mağazadan teslim al ne demek?

Mağazadan Teslim seçeneğini tercih ederek, Sipariş ettiğiniz ürünü, mağazamızda deneyebilir ve onu tamamlayan diğer parçalarla birbirinden şık kombinler yapma fırsatı da bulabilirsiniz. ... Sipariş ettiğiniz ürünler, sipariş tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde mağazamıza gönderilir.

Okunma: 344