David Marks Kimdir ?

David Marks Kimdir ?

genel bakış

David Lee Marks (22 Ağustos 1948 doğumlu), Beach Boys üyesi olan ve grubun ilk dört albümünde Surfin 'Safari (1962), Surfin' ABD (1963), Surfer Girl (1963) adlı bir Amerikan gitaristi. ve Küçük Düşüş Kupası (1963). Kaliforniya, Hawthorne'da büyürken orjinal grup üyelerinin mahalle dostuydu ve Pazar gecesi singalong'daki Wilson ailesinin sık katılımcısıydı. Gruptan ilk ayrılmasının ardından Marks, Marksmenlerin önüne geçerek bir seans müzisyeni olarak sahne aldı.
Marks, müdür Murry Wilson ile kişisel sorunları nedeniyle ayrılmadan önce Şubat 1962'den Ağustos 1963'e kadar Plaj Çocuklarının bir üyesiydi. Marksmenlerin önüne geçti, Casey Kasem'in İsimsiz Grubu, Ay, Delaney ve Bonnie, Colours ve Warren Zevon gibi isimlerle çalıştı ve Berklee Müzik Okulu ve New England Konservatuvarı'nda caz ve klasik gitar okudu.
1997'den 1999'a kadar Marks, canlı performansları için Beach Boys'a geri döndü. 2007 yılında Kayıp Plaj Çocuğu adlı bir otobiyografi yayınladı. 2012 yılında, Bu Neden Tanrı Radyoyu Yaptığını kaydetmek için grupla bir araya geldi. Marks aynı zamanda 2012 ellinci yıl dönümü turunda gruba katıldı. Gezinin bitiminden sonra, Marks, Wilson'un solo performanslarında ve 2015 stüdyo albümü No Pier Pressure'de Wilson ve Jardine ile çalışmaya devam etti. İş ismi Rock gitaristi
Vatandaşı olduğu ülke Amerika Birleşik Devletleri
Doğum günü 22 Ağustos 1948
Gerçek ad David Lee'ye İşaretler
grup ismi Grup adı = Plaj Çocuklar <Plaj Çocuklar>
Kariyer 1962-63 yıllarında Brian Wilson ve iki kardeşi Dennis ve Carl'ın oluşturduğu Beach Boys'a diş hekimliği okumak üzere gruptan ayrılan Jardin'in gitaristi olarak 1962-63'te Katıldı. "Sörf ABD", "sörfçü kız" gibi "birbiri ardına çarptı" "yaz günleri" ve odamdan iki yıl sonra sekiz albüm çıkardı. Güzel uyumu ve ritim duygusunu birleştiren bir müzik tarzı, sörf müziğinin öncüsü haline geldi ve sonraki West Coast sesini etkiledi. 2012 ilk çıkışının 50. yıldönümünü kutlayan Beach Boys, Wilson, Love, Jardine, Bruce Johnston ile yeniden düzenlendi ve Nisan ayından itibaren dünya turuna başladı. Yeni bir albüm "Tanrı radyosunu yarattı radyo", ilk kez 23 Haziran'da Haziran ayında piyasaya sürüldü. Japonya’yı ilk defa 33 yılda Ağustos’ta ziyaret ettim.

Okunma: 382