Cumhurbaskanligi Millet Kutuphanesinde internet var mi?

Cumhurbaskanligi Millet Kutuphanesinde internet var mi?

Yönergeler Cumhurbaskanligi Millet Kutuphanesinde internet var mi? by Admin Eylül 7, 2020

İçindekiler

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde internet var mı?

Kütüphanemiz, okuyucularına kişisel dizüstü bilgisayarları, tabletleri, akıllı telefonları ve diğer mobil cihazlarıyla Kablosuz Bağlantı (Wi-Fi) ile internet erişim imkânı sunmaktadır.

Halk kütüphanelerinde internet var mı?

Belediyeler öğrencilerin eğitimine yardımcı olmak için halk kütüphanelerinde ücretsiz internet hizmeti sunmakta. Bu hizmete Türkiye’nin tüm belediyelerinde görmek mümkün.

Millet kıraathanesinde internet var mı?

Toplam 280 metrekarelik alana sahip, 100 öğrenci kapasiteli Millet Kıraathanesi, içindeki kütüphanesi, internet hizmeti, belirli saatlerde çay ve çorba ikramlarıyla üniversitelilerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri bir mekan oldu.

Cumhurbaşkanlığı Milli Kütüphane nerede?

CUMHURBAŞKANLIĞI MİLLET KÜTÜPHANESİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Millet Kütüphanesi Beştepe, Ankara’da bulunmaktadır.

Istanbul kütüphanelerde WiFi var mı?

Öğrencilerin dijital dünyayı yakalaması ve bilgiye kolayca erişebilmesine destek olmayı hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kütüphanelerde yer alan İBB WiFi ücretsiz internet hizmet kotasını arttırıyor. WiFi kotası aylık 150 GB’ye çıkıyor. Uygulama, 24 Kasım Öğretmeler Günü hizmet vermeye başlayacak.

Idris Güllüce Kütüphanesi internet var mı?

Kütüphanemizde fotokopi ve İBB Wi-Fi hizmeti verilmektedir.

Millet kıraathanesinde neler var?

Yediden yetmişe her kesimden vatandaşın uğrak noktası haline gelen kıraathanede, kütüphane, dinlenme alanları, çocuklar için oyun parkı ve bilgisayar odası yer alıyor. Kitap okumak için gelenlere görevliler tarafından ücretsiz çorba, simit, pasta, çay ve kek ikramın da bulunuluyor.

Cumhurbaskanligi Kutuphanesine nasil girilir?

Kütüphaneyi kullanmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, e-Devlet üzerinden üye olabilecek, yeni kimlik kartlarıyla giriş yapabilecek. Eski kimlik sahipleri ise kütüphaneye, kapıda alacakları geçici kart ile girebilecek.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi hangi semtte?

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Mimari tarz Selçuklu, Osmanlı ve Modern Türk mimarisi Konum Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Adres Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, 06560, Beştepe, Yenimahalle/Ankara – Türkiye Şehir Ankara Millet Kütüphanesi ne kadara mal oldu?

Sıkça Sorulan Sorular

Kütüphane/Salon* Pazartesi-Perşembe Cuma-Pazar Nadir Eserler Kütüphanesi 09.00-18.00 09.00-24.00 Süreli Yayınlar Salonu 09.00-18.00 09.00-18.00 Araştırma Kütüphanesi (1.Bölüm) 09.00-18.00** 09.00-24.00 Araştırma Kütüphanesi (2.Bölüm) 7/24** 7/24

Okunma: 384