CS:GO hangi silah kac vurur?

CS:GO hangi silah kac vurur?

Katkı CS:GO hangi silah kac vurur?

İçindekiler

CS:GO hangi silah kaç vurur?

4. Zırh Delme

Tabancalar Hasar Her 500 Birimdeki Hasar Düşüşü Revolver (Seri Atış) – – Dual Berettas 38 21% Five-SeveN 32 19% Glock-18 30 15%

Uzi silah ne kadar?

Mini-Uzi’nin uzunluğu 600–360 mm, namlu uzunluğu 197 mm’dir. Ağırlığı 2650 gramdır. Attığı merminin çıkış hızı 375 m/s, etkili menzili 100 metredir. Maksimum etkili menzili 150 m, maksimum menzili 200 metredir.

CS:GO rekabetçi maçı nedir?

Klasik: Rekabetçi Bu, Counter-Strike’ı ünlü yapan klasik oyun modudur. Sıraya girin ve standart rekabetçi Counter-Strike kurallarını klasik haritaların birinde kullanan 30 ellik 5v5 bir maça katılın. Maça tek başına da katılabilirken, takım kurup maça bir birim olarak da katılabilirsiniz.

CS:GO da Zeus ne işe yarar?

cs go silahlarından. tek atış hakkınızın olduğu ve atıştan sonra otomatik yere atılan şok silahıdır. havada isabet oranı çok iyidir. düşmanın dibine girmenize gerek yoktur. belli bir mesafeye kadar uzaktan öldürebilir.

CS GO da kaç tane silah var?

CS:GO’da toplam 35 adet silah bulunuyor ve düşürülebilen silah kutuları sayesinde silahların farklı kozmetik görünümleri elde edilebiliyor.

Deagle kaç vuruyor?

Desert Eagle (Çöl kartalı), Amerikalı tasarımı, İsrail yapımı yarı-otomatik bir tabancadır. 357’lik, 41’lik, 44’lük, 440 Cor-bon ve 50 AE kalibrelik mermi kullanan modelleri bulunur. 357 kalibrelik versiyonu 9,41’lik ve 44’lüğü 8, 440 Cor-bon ve 50 AE (Action Express) kullanan modeli de 7 mermi alır.

Uzi mermisi kaç mm?

32 mermi alabileni silaha takılı ve boş iken silahın ağırlığı 3500 gramdır. Silahın maksimum menzili 200 metredir. 9x19mm Parabellum Full Metal Jacket test mermileriyle çıkış hızı 400 m/s hıza kadar çıkabilir. Namlusunun içinde soldan sağa döndüren 4 tane yiv seti vardır.

CS Go oyunu nedir?

Counter-Strike: Global Offensive ya da bilinen kısa adıyla CS:GO, Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur. Counter-Strike serisinin dördüncü oyunudur.

CS GO savaş görmüş ne demek?

Savaş görmüş savaşa katıldığı için daha kötüdür. Artık bozulmuş diyebiliriz, savaşta o kadar kullanılmıştır ki önünde duran adama ateş etsen bile vurmaz.

CS GO hangi ülkeye ait?

Dünya çapında en fazla kullanıcıya sahip birinci şahıs nişancı oyunudur. Valve, L.L.C. Amerika merkezlidir.

Desert Eagle 50 AE kaç kalibre?

.50 AE: AE “Action Express” ibaresinin baş harflerinden oluşmuş bir kısaltmadır. Bu kalibre 1988’de özellikle Desert Eagle tabancasında kullanılmak üzere Evan Whildin of Action Arms tarafından . 44 Magnum kalibresi geliştirilip güçlendirilerek üretilmiştir.

Desert Eagle Kurusıkı fiyatı ne kadar?

Retay Desert Eagle kurusıkı tabanca fiyatları ortalama olarak 224 TL ile 249 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

50 kalibre mermi hangi silah kullanılır?

Okunma: 379