Crizal cam ne ise yarar

Crizal cam ne ise yarar

İçindekiler

Crizal cam ne işe yarar?

CRIZAL GÖZLÜK CAMLARINI DENEYİN. Antirefleli camlar gece araç kullanırken farlardan ve cadde/sokak aydınlatmalarından gelen yansımaları engelleyerek daha güvenli ve daha konforlu sürüş sağlar. Antirefleli camlar öyle şeffaf, temiz ve yansımasızdır ki, sanki gözlüğünüzde cam yokmuş gibi görünür.

Crizal cam iyi mi?

Antirefleli camlar, bilgisayar ekranından ve parlak günışığından gelen yansımaları engelleyerek, başağrısı ve göz yorgunluğunu azaltır. Yansımayı engelleyen, çizilmeye, leke ve su tutmaya, tozlanmaya dayanıklı ve UV korumalı Crizal daha iyi görmenizi, daha iyi görünmenizi ve daha iyi hissetmenizi sağlar.

Crizal UV nedir?

Gözlerinizi yansıma ve UV ışınlarına karşı koruyun Ekrandan gelen parlak ışık yansımalarını azaltan Crizal camlar göz yorgunluğu riskini azaltır. Bu camlar UV korumasıyla gözleri uzun dönemli hasarlardan korur, çizilmeye ve lekelenmeye karşı dirençlidir, kolay temizlenir.

Crizal cam hangi ülkenin?

crizal easy markalı antireflekte kaplamalı camını kullandığım fransiz gözlük camı firmasi.

Essilor cam nedir?

Essilor numaralı gözlük camlarında dünya lideridir. Essilor her gün dünya üzerinde 1 milyardan fazla insanın görme kusurlarını düzeltiyor, göz sağlığını koruyor ve göz sağlığını riske atan faktörleri engelliyor.

Anti Blue cam nedir?

Blue Cut gözlük camlarının diğer rakiplerine göre en büyük farkı, ultraviyole ışınlarını 420 nanometreden itibaren filtrelemeye başlamasıdır. Bu aynı zamanda görüşebilir parlak mavi/mor ışığı da engellediği için ışığa karşı hassasiyeti de ortadan kaldırır.

Crizal Sapphire nedir?

Crizal Sapphire UV, farklı açılardan gelen ışık yansımalarını yöneten, yepyeni bir çift yüzey antirefle dizaynına sahiptir. Camın arka yüzeyindeki nano katman, hem yansımayı yönetir, hem de UV koruması sağlar.

Essilor cam nerede üretiliyor?

Antalya’da da sıfırdan tesis kurmaya hazırlanan, Orta Asya ve Ortadoğu’yu kapsayan 30 ülkeyi İstanbul’dan yönetmeyi hedefleyen Essilor, dünyanın en büyük gözlük camı üreticisi.

Essilor hangi ülke?

Essilor, iki Fransız firma olan Essel ve Silor’un birleşmesiyle 1972 yılında kuruldu. 1849’da kurulan Essel ve 1931’de kurulan Silor şirketlerinin biraraya gelişiyle ortaya çıkan Essilor, 20. yüzyılın ortalarında Fransız optik sektörünün bir numaralı firmasıydı.

Essilor gözlük camı iyi mi?

Essilor kimin?

Blue Cut cam nasıl anlaşılır?

Okunma: 344