Copluk kitabinin konusu nedir

Copluk kitabinin konusu nedir

İçindekiler

Çöplük kitabinin konusu nedir?

Üç sokak çocuğunun cesaret ve kurnazlıklarını kullanarak dünyaya karşı verdiği mücadeleyi anlatan roman, ödüllü bir yazarın kaleminden çıkma unutulmaz bir yoksulluk, umut ve rastlantı hikâyesi. Duyguları altüst edecek bu güçlü roman yirmi beş dile çevrildi ve beyazperdeye uyarlanıyor.

Çöplük kitabının yazarı kimdir?

ANDY MULLIGANÇÖPLÜK / Yazarı

Çöplük kitabı gerçek mi?

Kitabın karakterleri ve konusu ise tabii ki hayal ürünü.” diyor. Üç çöp toplayıcısı çocuk Raphael, Gardo ve Sıçan’ın para ve gücü elinde tutan başkan yardımcısı senatöre karşı mücadelesi polisiye diyebileceğimiz bir tonda anlatılmış.

Behala nerede?

Behala, Kalküta, Hindistan.

Andy Mulligan kim?

1962’de Londra’da doğdu. Oxford Üniversitesi’nde eğitim gördü. On yıl boyunca tiyatro yönetmenliğiyle uğraştıktan sonra, Asya’ya yaptığı yolculukların ardından öğretmen olmaya karar verdi. Hindistan, Brezilya, Vietnam ve Filipinler’de İngilizce ve drama öğretmenliği yaptı.

Çöplük kitap kaç yaş grubuna ait?

“Bu kitap hem macera hem de bir toplumsal adalet hikâyesi. Okurlar, kitabın sinemasal sonuyla ve kahramanların aldıkları zor kararlarla büyülenecek.” “Çöplük muhteşem bir kitap….Çöplük – Andy Mulligan.

Basım Dili Türkçe Yaş Grubu 9+ Yaş Yayın Tarihi 2014 Yazar Andy Mulligan Çöplük kitabının ana fikri nedir? Çöplük Andy Mulligan kac sayfa?

Çöplük – Andy Mulligan

Basım Dili Türkçe Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 216 Yaş Grubu 9+ Yaş Yayın Tarihi 2014

Çöplük kitabi kac sayfa?

Çöplük

Çevirmen: Arif Cem Ünver Dil: TÜRKÇE Sayfa Sayısı: 216 Cilt Tipi: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çöplük okuma kitabı kaç sayfa?

Okurlar, kitabın sinemasal sonuyla ve kahramanların aldıkları zor kararlarla büyülenecek.” “Çöplük muhteşem bir kitap. Enerji dolu, heyecan verici ve çok iyi kaleme alınmış.”…Çöplük – Andy Mulligan.

Basım Dili Türkçe Sayfa Sayısı 216 Yaş Grubu 9+ Yaş Yayın Tarihi 2014 Yazar Andy Mulligan Içimdeki müzik adlı kitap kaç sayfa?

İçimdeki Müzik

Çevirmen: Zeynep Kürük Dil: TÜRKÇE Sayfa Sayısı: 256 Cilt Tipi: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Karışık kaç yaş için?

Karışık

Çevirmen: Gizem Şakar Cilt Tipi: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Boyut: 13.5 x 20.5 cm Diğer Özellik: 10+ Yaş Içimdeki müzik kitabı ne zaman yazıldı?

İçimdeki Müzik ilk olarak 2010 yılının Mart ayında yayınlanmış bir kitaptır. Toplamda 295 sayfadan oluşan bu kitap 2 tane de ödüle aday gösterilmiştir. İngilizce dilinde yayınlanmış bir kitaptır.

Okunma: 344