Cennetin gozu bilezik hangi efsunlar gelir?

Cennetin gozu bilezik hangi efsunlar gelir?

Cankurtaranlar Cennetin gozu bilezik hangi efsunlar gelir? by Admin Haziran 21, 2020

İçindekiler

Cennetin gözü bilezik hangi efsunlar gelir?

Mistiklere Karşı Güçlü +20% Yarı İnsanlara Karşı Güçlü +10% Orklara Karşı Güçlü +20% Şeytanlara Karşı Güçlü +20%

Cennetin Gözyaşı nasıl yapılır?

Lonca maden işleyicilerinde 10.000 yang, 100 adet Cennet Gözyaşı Madeni ve 1 adet taş ( +1 +2 öldürücü darbe taşı gibi ) ` başarı şansı ile Cennetin Gözyaşı üretilebilir.

Metin2 Cennetin Gözyaşı ne işe yarar?

Cennetin Gözyaşı Madeni parçaların Lonca Maden İşleyicisinde işlenmesi ile itemlerinize özellik katan nadide cevhere dönüşür.

Beşgen Kalkan basarken ne ister?

masumlar apartmanı trt 1. savaşçı efsunları. beşgen kalkan: altın sandık, gümüş.

Mor yakut kolye hangi cevher basılır?

İşlenmiş Ametist ekleyerek ek bonuslar kazanabilirsiniz.

Metin2 damarlar nerelerde çıkar?

Madenlerin Bulunduğu Haritalar

Maden Bulunduğu Bölge Zümrüt Damarı Gautama Uçurumu, Yıldırım Dağları, Nefrit Körfezi, Ejderha Ateşi Burnu Ruh Kristali Damarı Grena Damarı Beyaz Altın Damarı Yongibi Çölü, Waryong, Seungryong Vadisi, Imha, Jungrang, Hwang Tapınağı, Doyyumhwan, Sohan Dağı Metin2 damarlar en çok nerede çıkar?

Cevher

Eşya Damar Yerler Zümrüt Madeni Zümrüt Damarı Yıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit Körfezi Safir Madeni Safir Damarı Yıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit Körfezi Turmalin Madeni Turmalin Damarı Yıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit Körfezi

Cevher nerede işlenir?

Mor yakut kolyemi cennetin gözü kolye mi?

Cennetin gözü veya mor yakut kolye tercih edilmelidir. Güç veren beyaz altın kolye çok komik bir miktarda güç verdiğinden, %20 delici vuruş veren cennetin gözü kolye veya %56 hp üretimi veren mor yakut kolye tercih edilmelidir.

Metin2 bakır damarı nerede çıkar? Bakır Damarı Görüntüsü Nerelerde Bulunur Yongan Jayang: rastgele Joan Bokjung: rastgele Pyungmoo Bakra: rastgele İşlevi Bakır Madeni parçaları Atar Görevleri Daha Fazla bilgi Görevi Bulunmamaktadır. Kazma ile kazılabilir.

Metin2 hangi madenler değerli?

Metin2 inci tanesi ne işe yarar?

Fonksiyon: İnci Bilezik, İnci Kolye, İnci Küpe ye ekleyebilirsiniz, böylece mevcut bonuslara ekleme yapmış olursunuz. Diğer: Lonca maden işleyicilerinde 10.000 yang, 100 adet İnci Madeni ve 1 adet taş ( +1 +2 öldürücü darbe taşı gibi ) %60 başarı şansı ile İnci üretilebilir.

Cevher yuvası nasıl açılır?

Genel. İşlenmiş cevherler takılara eklenir,takının kendi bonus özelliğine göre ek olarak aynı özelliklerden bir miktar verir.(Bilezikler, Kolyeler ve Küpeler).Bir iteme en fazla 3 adet cevher ekleme yuvası açılabilir. Cevher ekleme işlemi başarısızda olabilir. Elmas ile yuva açılır.

Okunma: 344