Buzdolabi isigi neden soner?

Buzdolabi isigi neden soner?

Katkı Buzdolabi isigi neden soner?

Buzdolabı ışığı neden söner?

Aklımıza gelen ilk arıza nedeni ampulün patlamış ya da yanmış olabileceği ihtimalidir ve bu sorunun çözümü basittir. Hemen buzdolabınızın ampulünü sökün ve bir elektrikçiye giderek aynı değerlere sahip ampul ile değiştirin. Büyük ihtimalle bu “buzdolabının ışığı yanmıyor“ sorununuzu çözecektir.

Buzdolabında ünlem işareti ne demek?

Buzdolabınızın sıcaklığı arttığında, uzun süre elektrik kesildiğinde ya da kapak açık kalmışsa ekranda ünlem (yüksek sıcaklık uyarısı) yanar. Öncelikle yiyeceklerin bu sebepten bozulmaması için farklı bir yerde muhafaza etmeniz gerekir.

Buzdolabının içindeki ışık neden yanar?

Buzdolabınızın kapağı açık konumdayken; kapı ile gövde arasında kalan, gövdenin içinde yer alan parça dışarı çıkar ve makinenizin içindeki lamba yanmaya başlar. Bu parçanın etrafının kirlenmesi dışarı çıkmamasına ve lambanın yanmamasına neden olur.

Buzdolabı neden kırmızı ışık yanıyor?

Yeni yiyecek yüklediyseniz, uzun süre elektrik kesilmiş ya da kapı açık kalmışsa kırmızı ünlem işareti (yüksek sıcaklık uyarısı) yanmaya başlar. Joker özellikli ürününüzü dondurma konumunda kullanmak istiyorsanır: Öncelikle ekranın sağındaki çizgi simgeli tuşa 1 saniye basarak uyarıyı kaldırın.

Arçelik buzdolabı ekranda ünlem işareti ne anlama gelir?

Arçelik buzdolabı ekranında kırmızı ünlem işareti yanıp sönüyorsa sıcaklıkla ilgili bir arızanın olduğunu gösterir. Arçelik buzdolabı arızası ünlem işareti yanıp sönmeye başladığında dolap içi ısısının arttığı anlaşılır. Dondurucu sıcaklığını birkaç derece düşürebilirsiniz.

Buzdolabı mavi ışık ne işe yarar?

Mavi Işık teknolojisi meyve ve sebzeleri ideal dalga boyuna sahip bir ışıkla aydınlatır ve doğadaymış gibi fotosentez yapmalarını sağlar. Mavi ışık teknolojisi ile tat ve aromaları korunan gıdalarınız daha uzun süre taze kalır ve C vitamini miktarları korunur.

Arçelik buzdolabı neden kırmızı ışık yanıyor?

Buzdolabı normalden yüksek bir sıcaklık derecesine ulaştığı zaman ekranda kırmızı bir ünlem işareti ortaya çıkar. Ekrana gelen ünlem işaretine basılı tutarak da buzdolabı ekranından ünlem işaretinin kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.

Okunma: 380