Bol GB tanisma seti ne kadar surer?

Bol GB tanisma seti ne kadar surer?

Nesne Bol GB tanisma seti ne kadar surer? by Admin Eylül 4, 2020

İçindekiler

Bol GB tanışma seti ne kadar sürer?

Turkcell’den yeni bir ön ödemeli hat almak isteyen bireysel müşterilere, 28 gün boyunca kullanabilecekleri her yöne 750 dakika, 250SMS ve 15GB hediyesi ile açılacak. Üstelik 90 gün boyunca ayda 10GB daha kazanma fırsatıyla! 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

Fenomen indirimleri ne zaman bitiyor?

Hepsiburada Fenomen indirimleri 10 Ekim 2021 tarihinde başladı. Hepsiburada Fenomen indirimleri 14 Ekim’e kadar devam edecek.

Salla Kazan kaç günde bir?

Salla Kazan hakkından her hafta 1 kere, Katlanan İnternet hakkından ise ilk Salla Kazan katılımında yararlanılabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için sim kartı 4.5G uyumlu Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ya da Hazırkart ses hattı abonesi olmak yeterli.

Kampanya imzalamak ne demek?

Bir kampanya başlatıp insanları imza vererek size destek olmaya davet ediyorsunuz. Siz arkadaşlarınıza, onlar diğerlerine derken sosyal mecralardaki paylaşımlarla da imza sayısı alıyor başını gidiyor. Yarattığınız kamuoyuyla sorun çözülebiliyor. Bu imkânı sağlayan site “change.org”.

Turkcell 60 GB kaç TL?

10.12.2021 tarihinden itibaren fiyatı 121 TL olarak güncellenmiştir.

4 işlem bol GB ücretli mi?

GNÇ 4 İşlem Bol GB, GNÇ uygulaması üzerinden katılıp internet kazanabileceğin ödüllü 4 işlem yarışması oyunudur. ​GNÇ 4 İşlem Bol GB oyununa katılım tüm vergiler dahil 4 TL’dir. Ücret karşılığı 1 Saatlik 1 GB abonenin hattına otomatik olarak tanımlanır.

Trendyol Ekim indirimi ne zaman bitiyor?

İndirim döneminde teknoloji ürünlerinden süper market ürünlerine, elektronik ürünlerinden giyim ürünlerine, tekstil ürünlerinden mobilyaya kadar çok geniş çaplı indirimler yapılacak. Trendyol tarafından yapılmış olan açıklamaya göre Büyük Ekim indirim kampanyası 12-15 Ekim 2021 tarihleri arasında olacak.

Hepsiburada ne zaman indirim 2021?

Hepsiburada indirim günleri 10- 14 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

Salla Kazan hangi günler oluyor?

Kampanyadan her hafta sadece 1 kere yararlanılabilir. Hediye alma hakkı kampanya süresinde pazartesi günü yenilenir. Kampanyadan bireysel ve kurumsal ses hattı kullanan müşterilerimiz yaralanabilir. Hediye alma hakkı her Pazartesi 00.00’da yenilenir ve Pazar 23.59’ye kadar geçerli olur.

Salla Kazan günlük 1 GB ne demek?

Bu paket sadece Salla Kazan’da hediye seçeneği olarak çıkan müşterilerimize özeldir. Paket 3 gün boyunca 1GB kullanımda geçerlidir. 3 gün boyunca yararlanılabilecek 1GB internet paketi KDV ve ÖİV dâhil 3 TL’dir.

Change org nedir güvenilir mı?

Change.org bir sivil toplum kuruluşu ya da bir kampanya örgütü değildir. Change.org, sosyal fayda sağlama amacı güden bir teknoloji şirketidir. Tek bir cümleyle, bireylerin kendi imza kampanyalarını başlatmasına imkan sağlayan, teknoloji dünyasının gücünü toplumsal fayda için kullanan bir platformdur.

Change org kime hizmet ediyor?

Kar amacı gütmeyen, kamu yararı bir şirket olan Change.org, tam tersine politik, mali lobi ve çıkar gruplarına karşı sokaktaki vatandaşın veya sivil toplum kuruluşlarının mücadele edebilmesi için imza kampanyaları ve iletişim araçları sunar.

Okunma: 344