Body Milk ne demek?

Body Milk ne demek?

Nesne Body Milk ne demek?

İçindekiler

Body Milk ne demek?

Vücut sütü, cildinizi çevresel faktörlere karşı koruyarak nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olan bakım ürünüdür. Özel aktif içerikleri sayesinde cildinize ipeksi yumuşaklık ve canlılık kazandırmaya yardımcı olur.

Vücut Losyonu nerelerde kullanılır?

Vücudun bacak, el, ayak ve gövde bölgeleri ise nispeten diğer bölgelere oranla daha kalın bir deri bariyerine sahiptir. Bu yüzden vücut losyonlarının en ideal kullanım alanlarının da bu bölgeler olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Body Milk nasıl kullanılır?

Badem yağı içeren yoğun formülü ile kuru cildinizin ihtiyacı olan derin nemlendirmeyi ve ekstra bakımı sağlar. Kullanımı: Günlük olarak tüm vücudunuza uygulayın.

Sebamed Body Milk nasıl kullanılır?

Ürün Kullanımı Günde 2 ya da 3 kere temizlenmiş vücudunuza uygulayınız. Bebeklerin temizliği için Sebamed Baby Temizleme Mendili 70 Adet kullanabilirsiniz.

Vücut losyonu her yere sürülür mü?

Tüm vücuda yayılan yapısı gün boyu ferahlık ve tazelik sunabilir. Ancak vücut losyonlarının en büyük kullanım hatalarından birisi yüze uygulama yapmaktır. Vücut losyonları yüz gibi hassas bir bölgenin nemlendirilmesine yönelik olarak geliştirilmemiştir. Bu yüzden vücut losyonu yüze sürülmez.

Vücut losyonu yüze sürülürse ne olur?

Çünkü vücut nemlendirmek için özel olarak üretilen kremler, vücudun nem dengesini korumak ve cilde bakım yapmak için tasarlanırlar. Yüzümüzde ise vücudun genelinden daha fazla yağ bezleri bulunuyor. Bu nedenle vücut kremini yüze sürdüğünde cildinde ekstra yağlanma, parlak bir görünümle karşılaşabilirsin.

Vücut nemlendirici krem ne işe yarar?

Losyonlar hem kurumuş cilde nem sağlar hem de cilde nemi hapsederek, kurumaya karşı önlem almanıza yardımcı olur. Özellikle banyo sonrasında, sıcak su etkisi ile kuruyan cildi nemlendirmek için sıkça tercih edilir. Duş sonrasında, hâlâ nemli olan cilde uygulandığında nemlendirme etkisi artar.

Okunma: 387