Bobby Shew Kimdir ?

Bobby Shew Kimdir ?

genel bakış

Bobby Shew (4 Mart 1941 doğumlu Albuquerque, New Mexico) bir Amerikan caz trompet ve flugelhorn oyuncusu.
1960 yılında kolejden ayrıldıktan sonra Shew, ABD Ordusuna alındı ve Colorado Springs'teki NORAD grubu ile tura çıktı ve turneye çıktı. Ordudan ayrıldıktan sonra Shew, Tommy Dorsey grubuna katıldı ve 1960'ların ortasındaki ortasındaki Woody Herman ve ardından Buddy Rich'in büyük gruplarıyla oynadı. 1972'de Shew, Las Vegas'tan Los Angeles'a taşındı ve 1970'lerin sonuna kadar dönemin en iyi büyük gruplarından bazılarıyla birlikte çalıştığı stüdyo çalışmaları yaptı: Akiyoshi / Tabackin, Bellson, Ferguson ve diğerleri. 1960'lı yıllarda başlayan birçok önemli grup kayıtlarında çalmaya ek olarak, Shew, 1978'de Telepathy ile başlayan birçok albümün lideri olarak kaydedildi.
Shew, New Mexico'daki caz müzisyenlerine rehberlik etti ve Albuquerque Caz Orkestrası'na liderlik etti. New York Saratoga Springs'deki Skidmore Yaz Caz Enstitüsünde lise öğrencileri için iki haftalık bir atölye çalışması yaptı. Shew, 2017 yılında Avusturya'daki Graz Müzik Üniversitesi'nde iki haftalık bir ikamet de dahil olmak üzere dünya çapında performans ve dersler veriyor. Avusturya, Almanya, Hollanda ve İsviçre'de ve ayrıca Kanada'da önde gelen Avrupa müzik okullarında ders verdi.


194.3.4-
ABD trompetçi.
New Mexico'da Albuquerque'de doğmuş.
1961’de üç yıl boyunca askerlik döneminde Phil Wilson ile sahne aldı. Taburcu olduktan sonra profesyonel oldu ve Woody Harman Orkestrasına katıldı. De La Reese ve arkadaşlarıyla ortak olarak, '73'te LA'ya taşındı ve bir stüdyo müzisyeni oldu. Louis Banson Orkestrası ve diğerleri ile birlikte, '78'de ilk Japonca ilk "İlk" adını verdi. '85 Keely Smith'in fantazisinin yeni bir kaydına eşlik etti.

Okunma: 386