Blotic ne ilacidir?

Blotic ne ilacidir?

Yönergeler Blotic ne ilacidir?

İçindekiler

Blotıc ne ilacıdır?

Blotic %7, etken maddesi sipermetrin olan, sığır, koyun ve keçilerde sineklerin, kenelerin, uyuz etkenlerinin pirelerin, bitlerin ve yara kurtlarının mücadelesinde kullanılan, kendine özgü kokusu olan, sarı, açık kahvrengi tonlarında rengi olan oldukça zehirli paraziter olup, daldırma emülsiyonu için yüksek yoğunluklu …

Biyotoks ne ilacıdır?

KULLANIM SAHASI/ENDİKASYONLAR: Biyotoks sığır, koyun, keçi, at ve köpeklerde aşağıdaki dış parazit mücadelesinde, kene, uyuz, kan emici bitlere karşı kullanılır.

Blotic tavuklarda nasıl kullanılır?

Bütün kuşları tek tek kafaları hariç hazırladığınız bloticli suya sokacaksın yaklaşık bi 10 saniye yeterli. Uygulama sonrası kuşları dışarı güneşe bırakalım kurusunlar. Ben kalan suyu suyu cam sil şişesi yada bir ilaç pompası ile bütün kümese köşe bucak sıkarım. Ancak Yemlikler ve suluklar hariç.

Güvercin bit ilacı nasıl kullanılır?

Detaylı Ürün Açıklaması

KULLANIM ŞEKLİ ÖNEMLİ : Muhabbet kuşu, kanarya küçük ırk papağanlar için kürdanı ürüne sokup ense derisine çok az sürünüz fazla sürdüğünüz taktide ensesi yanabilir etken maddesi yüksek bir üründür. -GÜVERCİN VE GÜVERCİN AĞIRLIĞINA YAKIN KANATLILARDA ENSE DERİSİNE PİPETİYLE 1 DAMLA DAMLATILIR.

Sipertek nasil kullanilir?

Kullanmadan önce şişeyi hafifçe çalkalayınız. Veteriner hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde; Sipertek; banyo, yıkama ve püskürtme şeklinde uygulanır. İlaç suya doğrudan katılarak uygulama çözeltisi hazırlanır. Kene, uyuz, bit ve sineklere karşı ; % 0.1-0.2 çözeltileri şeklinde kullanılır.

Sipertoks ilaç ne işe yarar?

SİPERTOKS 500 ML – Köpek Kuş Tavuk Koyun Keçi Bit Pire Kene İlacı Emülsiyon konsantre bir üründür. Sığır, Koyun, Keçi, At, Köpek ve Kanatlı Hayvanların Dış Parazit Mücadelesinde, Kene, Uyuz, Kan Emici Bitlere Karşı Yaşam alanlarının ilaçlanması şeklinde Kullanılır.

Güvercin bit spreyi nasıl kullanılır?

Okunma: 344