Blefarit goz sampuani ne ise yarar?

Blefarit goz sampuani ne ise yarar?

İçindekiler

Blefarit göz şampuanı ne işe yarar?

Blefaritto Göz Şampuanı 45 ml, göz kapağının, kirpiğin ve çevresinin kepek ve çapak sorununu giderici etki sağlar. Hijyenik göz bakım şampuanı ile göz kapak ve kirpikleri temizlik garantisi sunar. Gözü, çevresini tahriş etmez.

TTO soft göz şampuanı ne işe yarar?

TTO SOFT GÖZ ÇEVRESİ ŞAMPUANI: Göz çevresi, göz kapağı, kaş ve kirpik temizliğine özel şampuandır. KULLANIM ŞEKLİ: Az miktarda şampuan göz çevresi, göz kapağı, kaş ve kirpik gibi hassas bölgelere 1-2 dakika masaj yaparak uygulanır.

Göz şampuanı günde kaç kez kullanılır?

TTO Blefaritto Göz Şampuanını göze günde 2-3 kere her iki göze tek doz uygulanması yeterlidir. TTO Blefaritto Göz Şampuanını kullanmadan önce eller yıkanarak mutlaka temizlenmelidir . Tek doz BlefariTTO göz şampuanıyla göz kapaklarınıza, kirpiklerinize, kaşınıza ve çevresine 1-2 dk masaj yapınız.

Göz içi iltihabına ne iyi gelir?

Göz Ağrısına Ne İyi Gelir?

Gül Suyu. Katkısız olarak üretilen gül suyu göz damlası olarak kullanılabilir. Çay. Göz kapağı iltihabı nasıl geçer dendiğinde ilk akla gelen yöntemlerden biri de çayla yapılacak harici müdahaledir. 3. Kırlangıç Otu. Havuç Sarımsak. Papatya Çayı 7. Tuzlu Su. 8. Aloe Vera. Göz sümüğü neden olur?

Gözlerde akıntı, uyurken veya gün içerisinde gözün içerisinde biriken mukuslu birikintidir. Yağ ve cilt hücrelerinin birikintisi olan bu akıntı, ıslak veya kuru şekilde gözde meydana gelebilir. Gözlerde kabuklanmaya neden olan göz akıntısı bazen göz sümükleri olarak da anılmaktadır.

TTO soft göz şampuanı nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ: Az miktarda şampuan göz çevresi, göz kapağı, kaş ve kirpik gibi hassas bölgelere 1-2 dakika masaj yaparak uygulanır. Sonrasında durulanarak uygulama tamamlanır. Kullanmadan önce el temizliğine özen gösterilmesi önerilir. Özel formülasyonundan dolayı fazla köpürmeden temizlik sağlar.

TTO soft göz çevresi solüsyonu nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ: Az miktarda TTO Soft Göz Çevresi Solüsyonu 125 ml; ele alınıp 1-2 dakika göz çevresi bölgesine masaj yapılarak ( mekanik etki ) uygulanır ve sonrasında durulanır. Kullanmadan önce el temizliğine özen gösterilmesi önerilir.

Okunma: 344