Blacklist Tom Keen ajan mi

Blacklist Tom Keen ajan mi

Cankurtaranlar Blacklist Tom Keen ajan mi? by Admin Ağustos 22, 2020

İçindekiler

Blacklist Tom Keen ajan mı?

The Blacklist: Redemption from NBC dalga geçiyor’un resmi özeti: Gizli ajan Tom Keen (Eggold), hükümetlerin cesaret edemediği sorunları çözen gizli bir paralı asker örgütü olan Gray Matters’ın zeki ve kurnaz şefi Susan Scottie Hargrave (Janssen) ile güçlerini birleştiriyor. dokunma.

Blacklist kemikler kime ait?

kemikler hakiki raymond reddington’a aitmiş meğer.

Blacklist 10 sezon olacak mı?

NBC’nin Emmy ödüllü suç draması, 9. sezon finalinden önce macerasına devam etmeyi garantiledi. The Blacklist 10. Sezon onayı almayı başardı. Dizinin yıldızı James Spader, katıldığı televizyon programında Emmy ödüllü serinin yola devam edeceğini doğruladı.

Black List konusu ne?

The Blacklist galası 23 Eylül 2013’te yapılmış olan bir Amerikan suç dizisidir. Dizi eski harbiyeli günümüzün yüksek profilli suçlusu Raymond “Red” Reddington’un kendini gönüllü olarak FBI’ya teslim etmesini anlatır. Yasal dokunulmazlık karşılığında listedeki azılı suçluların organizasyonunu FBI’a anlatmaktadır.

The Blacklist Tom kim?

yan rollerde diego klattenhoff (ressler), harry lennix (cooper), ryan eggold (tom), hisham tawfiq (dembe reyis) ve amir arison (aram) hiç fena performanslar sergilemiyorlar. yani dizinin düzenli olan oyuncuları oyunculukları hiç kötü değil.

Blacklist Samar neden ayrıldı?

6.sezonda yaşadığı belirtiler sonucunda vasküler demasn teşhisi ile görevlerinden ayrılır. samar akıcı arapça, ingilizce, farsça, fransızca, almanca, ibranice ve ispanyolca bilmektedir.

Telefon numarası Blacklistedir ne demek?

Blacklist, Türkçe karşılığı olarak kara liste. Bir IP adresi, E-posta adresi veya Domain ‘in bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde spam mail göndermesi, virüs yayma veya gönderme faaliyetinde bulunması gibi nedenlerle girdiği bir çeşit listedir.

Blacklist ne zaman bitecek?

Boone’un çıkış haberi, “The Blacklist”in sekizinci sezon finalinden önce geldi. Bu sezonda yayınlanmayan iki bölüm kaldı. Bir sonraki bölüm 16 Haziran gecesi yayınlanacak ve ardından 23 Haziran’da final yapılması planlanıyor.

Black listesi ne demek? Blacklist ressler kim?

Blacklist ajan Navabi kim?

soraya’ya hayat veren aktris.

Okunma: 655