Bisim ucreti ne kadar?

Bisim ucreti ne kadar?

Trend olan Bisim ucreti ne kadar?

İçindekiler

Bisim ücreti ne kadar?

01-01-2022 tarihinden itibaren bisiklet kiralama ücreti her saat için 5 TL’dir. 01-01-2022 tarihinden itibaren tandem bisiklet kiralama ücreti her saat için 7 TL’dir. Bisim üye hesabı ile kiralamada herhangi bir depozito işlemi bulunmamaktadır.

Bisim kart ücreti ne kadar?

Bu işlem için 18 yaşını doldurmuş olmanız ve kimliğinizin yanınızda bulunması gerekmektedir. b-) İzmirim Kart’ınızda en az 20 TL bakiye bulunmalıdır. Kartınızı aktifleştirirken 20 TL bakiyeniz İzmirim Kart Bisim hesabına aktarılıyor. Daha sonra bisiklet kiralama ücretleriniz hesabınızda bulunan TL’den düşüyor.

Günlük bisiklet kiralama ne kadar?

Bisiklet Kiralama Ücretleri: Rental prices :

Saatlik Bisiklet Kiralama Ücreti : 30 TL 1 Hour : 30 TL. Tam Gün Bisiklet Kiralama Ücreti : 150 TL Full day : 150 TL. Haftalık Bisiklet Kiralama Ücreti : 750 TL Weekly : 750 TL. Saatlik Bisiklet Kiralama Ücreti : 75 TL 1 Hour : 75 TL.

İSBİKE 1 saat ne kadar?

ÜCRET TARİFESİ NE KADAR? İlk yarım saatin ücretsiz olduğu İSBİKE’ta, standart ve yıllık üyeliğiniz varsa yani İSBİKE abone kartı sahibiyseniz ilk 30 dakika ücretsiz, 60 dk’ya kadar 2,5 TL, 60-120 dk. arası 4 TL, 120-180 dk. arası 6 TL, 3 saat ve üzeri kullanımda ise her saat 4 TL olarak ücretlendirilecek.

Bisim üyelik kartı nasıl alınır?

Üye Noktaları

Akıllı Bisiklet Kiralama sistemine üye olabilmeniz için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. Üye abonelik başvurusu sırasında yanınızda kimliğinizin bulunması gerekmektedir. Web üye işlemleri menüsünden hesabınıza giriş yapabilir , bakiye yükleme işlemi yapabilirsiniz.

Standart abonelik İSBİKE nedir?

Kullanıcılar İsbike uygulaması üzerinden abone olarak veya kredi kartı ile bisikletleri kullanabilirler. Avantajlı Yıllık ve Standart Yıllık ve Kredi Kartı ile kullanım şeklinde 3 ayrı abonelik sistemi bulunmaktadır. Avantajlı yıllık abonelik ücreti 100₺, Standart Yıllık abonelik 39₺ şeklindedir.

İSBİKE dakikası kaç para?

Izmir Bisim kart ne kadar?

Isbike bisiklet kiralama nasıl yapilir?

İSBİKE mobil uygulama veya web sitesinden üyeliğinizi tamamladıktan sonra abonelik ücretini ve bakiye yüklemenizi yaparak tek kullanımlık şifre ile kolayca bisiklet kiralayabilirsiniz. Bisikleti kiraladıktan sonra saatlerce keyfini çıkarabilirsiniz.

Isbike kaldırıldı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden İSBİKE, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren bir süreliğine kullanımdan kalkıyor.

Okunma: 318