Bir passolig ile kac bilet alinir?

Bir passolig ile kac bilet alinir?

İçindekiler

Bir passolig ile kaç bilet alınır?

Kaç adet bilet satın alabilirim? Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Gişeden maç bileti alınır mı?

* Maç günleri tüm gişelerden sadece o gün oynanacak karşılaşmaların biletleri satılmakta olup, etkinlik bileti satışı yapılmamaktadır. ** Maçın olmadığı haftalarda gişeler Pazar günleri kapalıdır. Maç olan haftalarda ilgili karşılaşmanın ertesi günü gişeler kapalı olacaktır.

Tek maçlık passolig ne kadar?

Maç heyecanı ile Passolig Kartınızı yanınıza almayı unutmuş olabilirsiniz ama bu durum maça girmenize engel değil. Passo Mobil uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirerek veya stadyum gişesiden 15 TL karşılığında alabileceğiniz Tek Girişlik Pass Kart ile maça girebilirsiniz.

GS Barcelona maç bileti kaç TL?

GALATASARAY BARCELONA BİLET FİYATLARI 1. Kategori – ₺1.500,00. 2. Kategori – ₺1.250,00.

Passolig kartı olmadan bilet alınır mı?

Passolig Kartınız elinize ulaşmamış olsa da kartınıza para yükleyebilir, passo.com.tr veya Passo Mobil Uygulaması üzerinden bilet alabilir ve maç günleri stadyum gişesinden alacağınız Tek Geçişlik Pass kartınızla ya da Passo Mobil Uygulaması’nı kullanarak maçlara giriş yapabilirsiniz.

Başka birinin Passoligi ile maça girilir mi?

Yani başkasının, kendine ait olmayan bir passolig kartı ( e bilet) ile stadyuma maç izlemek amacıyla giriş yapan bir kişi adli para cezasına çarptırılacaktır. Bununla birlikte unutmamak gerekir ki, passologini başkasının stada girmesi amacıyla kullandıran kişiye de aynı şekilde ceza hükmedilecektir.

Passo uygulamasıyla maça girilir mi?

Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Maçlara kaç yaş altı bedava 2021?

Kadın ve çocukların ücretsiz maç seyretme uygulaması devam ediyor – TFF Haberleri TFF. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun kararıyla, kadınlar ve 16 yaş altı çocukların sadece Spor Toto Süper Lig’deki maçlara ücretsiz girme uygulaması, bu haftasonu oynanacak 6. hafta karşılaşmaları ile devam edecek.

Passolig kaç yaşa kadar ücretsiz?

**passolig.com.tr: Maça girecek herkesin bir Passolig Kart’ı olması ve bu karta tanımlanmış bir bileti olması gerekmektedir. 7 yaşını doldurmamış çocuklar için Passolig Kartı gerekmemektedir.

Galatasaray Barcelona Mac bileti Tukendi mi?

Galatasaray Barcelona maçı haberleri: UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. NEF Stadyumu’nda 17 Mart Perşembe günü oynanacak zorlu mücadele öncesi tüm biletler tükendi.

Galatasaray Barcelona maç biletleri ne zaman?

Temsilcimiz Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde İspanyol ekibi Barcelona ile 17 Mart Perşembe günü oynayacağı rövanş maçının biletleri, 14 Mart Pazartesi günü satışa çıkarılacak.

Passolig kart gelmeden maça girilir mi?

Okunma: 345