Bir fotografi nasil kesebilirim?

Bir fotografi nasil kesebilirim?

Blog Bir fotografi nasil kesebilirim? by Admin Temmuz 7, 2020

İçindekiler

Bir fotoğrafı nasıl kesebilirim?

Resmin kenarlarını kırpabilir veya istenmeyen bir kısmını kaldırabilirsiniz.

Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Slaytlar uygulamasını açın. Bir sunuyu açın. Kırpmak istediğiniz resme dokunun. Altta, Kırp simgesine. dokunun. Kenarlığa dokunup sürükleyin. İşiniz bittiğinde slaytınızda başka bir yere dokunun. Paint te kırpma nasıl yapılır?

Bu Paint, önceki > kaydedilmiş resim dosyasını açmak için Dosya Aç’a tıklayın. Araç çubuğu şeridinin Giriş sekmesinde Seç öğesini veardından Serbest biçimli seçim öğesini seçin. Kesmek veya kapağı yapmak istediğiniz alan ana hatlarını takip etmek için resmin üzerine tıkip sürükleyin. Delete tuşuna basın.

Iphone fotoğraf kırpma nasıl yapılır?

Fotoğrafı veya videoyu kırpma, döndürme ya da çevirme Düzenle’ye dokunun, simgesine dokunun, sonra aşağıdakilerden birini yapın: Elle kırpma: Fotoğrafta tutmak istediğiniz alanı çevrelemek için dikdörtgen köşelerini sürükleyin veya parmaklarınızı kıstırarak açın veya kapatın.

PowerPoint kırpma nasıl yapılır?

PowerPoint’te bir resmi kırpmak için sunuyu açın , resmi ekleyin (Ekle> Resim) ve ardından fotoğrafı seçin. Seçildikten sonra, “Biçim” sekmesi görünecektir. Bunu seçin, ardından “Boyut” grubunda bulunan “Kırp” düğmesini tıklayın. Bir açılır menü görünecektir, burada “Kırp” ı seçin.

Kırpma nasıl yapılır?

Resimleri kırpma ve ayarlama

Bilgisayarınızda bir dokümanı veya sunuyu açın. Kırpmak istediğiniz resmi tıklayın. Kırp simgesini. tıklayın. Kenarlığın etrafındaki mavi kareleri tıklayıp sürükleyerek istediğiniz şekli oluşturun. İşiniz bittiğinde klavyenizde Enter’a basın veya dosyanızda başka bir yeri tıklayın.

Painte kopyalama nasıl yapılır?

PC: Kopyalama için Ctrl + c, Kesme için Ctrl + x ve Yapıştırma için Ctrl + v. Mac: Kopyalama için ⌘ + c, Kesme için ⌘ + x ve Yapıştırma için ⌘ + v.

Okunma: 344