Bing batı Kimdir ?

Bing batı Kimdir ?

genel bakış

Francis J. " Bing " West (Boston, Massachusetts, 2 Mayıs 1940) Reagan İdaresi sırasında Amerikalı bir yazar ve eski Uluslararası Güvenlik İşleri Savunma Sekreteridir. 2004 Mart Martı: Bağdat’ı Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyadeleri General Ray L. Smith ile birlikte Yazan First Marine Division ile alarak 2004 William E. Colby Ödülü ve 2004 General Wallace M. Greene, Jr. Deniz Piyadeleri Mirası Vakfı tarafından "ABD Deniz Kuvvetleri veya Deniz Piyadeleri hayatı ile ilgili kurgusal olmayan kurgusallık" için verilmiştir.
Batı, askeri, savaş ve karşılama konusunda yazıyor. Vietnam Savaşı'nda büyük operasyonlarda bulundu ve 1966-68'de yüzlerce savaş devriyesi düzenledi. Birleşik Devletler Deniz Piyadeleri için, yakın dövüşte nasıl mücadele edileceğini anlatan Vietnam'daki Küçük Birim Eylem eğitim el kitabını yazdı. RAND Corporation'daki bir analist olarak, isyana karşı savaşmakla ilgili yarım düzine ayrıntılı monografi yazdı. Daha sonra, Savunma Sekreteri Yardımcısı olarak, El Salvador'daki isyanlarla ilgilendi. 2003'ten 2008'e kadar Irak'a 16 genişletilmiş geziler yaptı, devriyelere gitti ve savaş hakkında üç kitap ve çok sayıda makale yazdı. O zamandan beri Afganistan'a altı seyahat yaptı. İş ismi Yazar Eski ABD Savunma Sekreteri (uluslararası güvenlik görevlisi)
Vatandaşı olduğu ülke Amerika Birleşik Devletleri
Kariyer Ardışık üç Marines ailesinden doğdu. Reagan yönetiminde Uluslararası Güvenlik için Savunma Sekreteri Yardımcısı olarak görev yaptı ve Körfez Savaşı sırasında CNN'nin askeri analistlerine başkanlık etti. Deniz Piyade Birliği'nin eğitimini yönlendiren bir şirketi yöneten bir askeri uzman. Vietnam Savaşı’ndaki şiddetli savaşı betimleyen kurgusal olmayan “The Village” lanse edildi. Diğer eserler "Avcı Dağları" dır.

Okunma: 390