Bill Gates Turkiyede nereden arsa aldi

Bill Gates Turkiyede nereden arsa aldi

Nesne Bill Gates Turkiyede nereden arsa aldi? by Admin Haziran 26, 2020 Bill Gates Türkiyede nereden arsa aldı?

Yeniçağ yazarı Arslan Bulut, köşe yazısında Bill Gates’in Edirne ve Kırklareli’nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın alarak Türkiye’deki toplam arazilerini 56 bin dönüme çıkardığı yazdı.

Bill Gates Türkiyede ne yapıyor?

Bodrum Tavşanburnu’nda Gates’in sahip olduğu Four Seasons markasını taşıyan otel projesi ilerliyor. Otelin yatırımcısı, Sultanahmet ve Beşiktaş Four Seasons’ın sahibi Tay Grup’un patronu Mesut Toprak.

Bill Gates neden Türkiye’de?

New York Post’a konuşan kaynaklar dikkat çekici bir iddiada bulundu. Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un da aralarında olduğu yakın arkadaşlarıyla Ege ve Akdeniz kıyılarında doğum gününü kutlayan ve lüks teknede tatil yapan Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in Türkiye’den arsa alma planları olduğu ortaya çıktı…

Bill Gates plani ne?

Günlerdir Bodrum’da bulunan ve lüks yatında aralarında Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un da olduğu çok sayıda davetliyle 66’ncı doğum gününü kutlayan Bill Gates, Muğla ve Aydın sınırları içinde yatırım yapmak için 3 milyon metrekarelik arazi arıyor.

Bill Gates Türkiyede hangi sehri ziyaret etti?

DUVAR – Teknoloji şirketi Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zenginlerinden olan Bill Gates’in Türkiye turu sürüyor. Gates, “Lana” isimli yatıyla Muğla’nın Fethiye ilçesine geldi. Gates’in Cayman Adaları bayraklı 107 metrelik yatı Karagözler Mahallesi’ndeki Büyük Boncuklu Koyu önlerine demirledi.

Bill Gates Türkiye neden geldi?

TÜRKİYE ZİYARETİNİN SEBEBİ New York Post’a konuşan kaynaklar, Gates’in Türkiye’de sürdürülebilir bir çiftlik yaratmak istediğini söyledi. Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi öncesinde Bodrum’da tatil yapan Gates’in Türkiye’den yüzlerce dönümlük arsa baktığı öne sürüldü.

Bill Gates neden Arsa?

New York Post’un Bill Gates’e yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, ünlü milyarder sürdürülebilir tarım projesi için arsa bakıyor. Gelecekte yaşanacak sorunları aşmak için modern tesislere ihtiyaç olduğunu düşünen Gates, olası açlık sorunlarının önüne geçmek için hazırlıklı olmak istiyor.

Bill Gates hangi ülkede yaşıyor?

Bill Gates Doğum William Henry Gates III 28 Ekim 1955 Seattle, ABD İkamet Amerika Birleşik Devletleri, Milliyet ABD Eğitim Harvard Üniversitesi (1975’te ayrıldı, 2007’de onur madalyası aldı)

Okunma: 318