Beyaz tahta nasil kullanilir?

Beyaz tahta nasil kullanilir?

Beyaz tahta nasıl kullanılır?

Beyaz Tahta Paylaşımı Yapılması

Toplantı kontrollerinde İçeriği Paylaş seçeneğine dokunun. Beyaz Tahta seçeneğine dokunun. Ek açıklama araçları otomatik olarak görünmelidir, ancak gösterip gizlemek için kalem aracına dokunabilirsiniz. Bitirdiğinizde Paylaşımı Sonlandır seçeneğine dokunun.

Teleskopik ayak ne demek?

Yazı Tahtası Teleskopik Ayaklı: 3 ayaklı, genelde ölçü olarak küçük olan tahtalardır. Şık tasarımlara sahiptir.

Telefonda beyaz tahta nasıl açılır?

Whiteboard Paylaş (Share Whiteboard) seçeneğine dokunun. Ek açıklama araçlarını (Annotation Tools) açmak için kalem simgesine dokunun. İşiniz bittiğinde, ek açıklama araçlarını kapatmak için kalem simgesine ve Paylaşımı Durdur (Stop Share) seçeneğine dokunun.

Beyaz tahta uygulaması nedir?

Sanal beyaz tahta nedir? Sanal beyaz tahta, geleneksel beyaz tahtalarla aynı işlevi gören ancak sanal ortamda barındırılan bir dijital uygulamadır. Dijital beyaz tahtalar diğer görüntülü konferans ve ekran paylaşımı platformlarıyla bütünleştirilerek aynı odada olmayan kişilerin işbirliği yapmasına olanak tanır.

Etkileşimli tahta derste nasıl kullanılır?

Akıllı tahta zemin üstüne tahta yüzeyini görecek şekilde yerleştirilir ve tahtanın yüzeyi ses ve kızılötesi dalgalarla taranır. Akıllı tahta yüzeyindeki dokunmayı algılar ve bu şekilde tahta yüzeyi interaktif bir bilgisayar ekranına dönüştürülmüş olur. Tahtada kalem ile uygulama yapılır.

Canlı derste beyaz tahta nasıl açılır?

Android’te Whiteboard Paylaşma

Toplantı kontrollerinde (Meeting Controls) Paylaş (Share) seçeneğine dokunun. Whiteboard Paylaş (Share Whiteboard) seçeneğine dokunun. Ek açıklama araçlarını (Annotation Tools) açmak için kalem simgesine dokunun. Jamboard ücretli mi?

Jamboard’un maliyeti ne kadardır? Google Workspace for Education müşterileri için Jamboard’un başlangıç fiyatı, $600 USD tutarında tek seferlik yönetim ve destek ücreti ile birlikte $4.999 USD’dir (1 Jamboard ekranı, 2 ekran kalemi, 1 silgi ve 1 duvara monte aparatı içerir). Yinelenen yıllık ücret yoktur.

Etkileşimli tahtanın derste kullanmanın avantajı nedir?

Akıllı tahtalar ders içeriklerinin aktarımında öğretmen ve öğrenciye zaman kazandırmaktadır. Tahtayı silelim gibi tahtayı kim silecek gibi sorunları ortadan kaldırmak ile beraber hızlı ve akıcı işlem kapasitesi ile günlük içeriklerin tekrarları ile beraber direkt olarak öğrenciye aktarımını sağlar.

Zoomda beyaz tahtaya nasıl yazı yazılır?

Toplantı araç çubuğunda bulunan Ekranı Paylaş (Share Screen) seçeneğine tıklayın. Whiteboard seçeneğine tıklayın. Paylaş (Share) seçeneğine tıklayın. Ek açıklama araçları (Annotation Tools) otomatik olarak görünür, ancak bunları göstermek ve gizlemek için toplantı denetimlerinde Whiteboard seçeneğine basabilirsiniz.

Okunma: 379