Beyaz Futbol Cumartesi kimler var?

Beyaz Futbol Cumartesi kimler var?

Katkı Beyaz Futbol Cumartesi kimler var?

İçindekiler

Beyaz Futbol Cumartesi kimler var?

BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30’da ONUR YILDIZ ve SİNAN ENGİN’in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ONUR YILDIZ’ın yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…

Beyaz Futbol hala yayınlanıyor mu?

Derin Futbol ya da Beyaz Futbol uzun süredir yayında olan spor programı. Haftanın 3 günü yayınlanan program; Cumartesi ve Pazar “Beyaz Futbol” adıyla, Pazartesi ise “Derin Futbol” adıyla Beyaz TV’de yayınlanmaktadır.

Derin Futbol hangi günler saat kaçta?

Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30’da Beyaz TV ekranlarında…

Bu gün hangi maç var?

07:00 A Spor Sabah Sporu (Futbol) Canlı 18:00 S Sport Arsenal – Everton (Futbol) Canlı 18:00 S Sport Norwich City – Tottenham (Futbol) Canlı 18:00 S Sport Manchester City – Aston Villa (Futbol) Canlı 18:00 S Sport Leicester City – Southampton (Futbol) Canlı

Beyaz Futbol yorumcuları kimler?

Haftanın 3 günü yayınlanan program; Cumartesi ve Pazar “Beyaz Futbol” adıyla, Pazartesi ise “Derin Futbol” adıyla Beyaz TV’de yayınlanmaktadır. Sunuculuğunu Onur Yıldız yapmakta; yorumculuk koltuğunda ise Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz bulunmaktadır.

Ahmet Çakar neden ayrıldı?

ahmet çakar havayı çok iyi koklayabilen, konjonktur’ü iyi okuyabilen zeki bir insandır. çok yakın zamanda özellikle de rasim ozan veya ertem şener ile kavga ederek beyaz tv’den ayrılacaktır.

Beyaz Futbol neden yok?

Beyaz Futbol’un yayınlanmama sebebi ise Rasim Ozan Kütahyalı’nın canlı yayında söylemiş olduğu pornografik sözler oldu. RTÜK’de bu sözler üzerine Beyaz Futbol’a ceza verdi. Beyaz Futbol bu hafta yayınlanmadı. Bu akşam saat 22:55’te yayınlanması gereken programın yerine ise belgesel ekranlara geldi.

Beyaz ne var ne yok?

Güncel, tarih, din, siyaset ve sanat… Türker Akıncı her hafta birbirinden farklı konu ve konuklarla gündemin nabzını “Ne Var Ne Yok”ta tutuluyor… “Ne Var Ne Yok” her Perşembe 23:30’da Beyaz Tv’de…

Derin Futbol Pazar saat kaçta?

Beyaz Futbol (@beyazfutbol) / Twitter. Beyaz Futbol Cumartesi ve Pazar Akşamları 23:30’da Beyaz TV’de…

Derin Futbol canlı ne zaman?

Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler… Derin Futbol Pazartesi akşamları 23:30’da Beyaz Tv’de!

Beyaz TV spor yorumcuları kimler?

Beyaz Futbol da kimler var?

Beyaz Futbol yeni bölüm ne zaman?

Beyaz Futbol Cumartesi ve Pazar Akşamları 23:30’da Beyaz TV’de…

Beyaz Futbol canlı saat kaçta?

Okunma: 318