Aygit siyah murekkep yazdirmayi durduruyor mu?

Aygit siyah murekkep yazdirmayi durduruyor mu?

Yönergeler Aygit siyah murekkep yazdirmayi durduruyor mu? by Admin Mayıs 8, 2020

İçindekiler

Aygıt siyah mürekkep yazdırmayı durduruyor mu?

Aygıtın siyah mürekkeple yazdırmayı durdurmasının en basit nedeni, mürekkebin banal eksikliğidir. Bilgisayar, olayla ilgili çeşitli kullanıcı hataları nedeniyle bildirimde bulunmayabilir. Problem çözüldü mürekkep ekleyerek: Sonuç olumluysa, hala çok fazla boya ve baskı belgesi ekleyebilirsiniz.

Ne işe yarar siyah mürekkep kartuşunu?

Yaklaşık dört hafta boyunca, makineyi Siyah & Beyaz bir yazıcı olarak kullanabilirsiniz. Bu, siyah mürekkep kartuşunda kalan mürekkep miktarına bağlıdır. Eğer makinenin fişini çekerseniz, bellek temizlenebilir. Sadece siyah mürekkep kartuşunu kullanarak yazdırmak için, renkli mürekkep kartuşunu değiştirin.

Sadece siyah mürekkep kartuşunu kullanarak yazdırın.?

Sadece siyah mürekkep kartuşunu kullanarak yazdırmak için, renkli mürekkep kartuşunu değiştirin. Eğer boş mürekkep kartuşu çıkartıldıysa ve mürekkep kartuşu kapağı kapalıysa, ekran “Yazdırılamıyor” diyecektir. Sadece siyah mürekkep kartuşu kullanarak yazdırmak için, mürekkep kartuşlarını değiştirin. Yukarıdaki örnek boş bir Cyan kartuş içindir.

Bir mürekkep ile yazıcının yazdırması gerekir?

Sadece, siyah mürekkep ile yazdırdığınızda yazıcının yazdırması için diğer mürekkep kartuşlarında mürekkep olması gerekir. Yalnızca siyah mürekkeple yazdırırsanız, yazıcı genel bakım görevleri için tüm mürekkep kartuşlarından az miktarda mürekkep kullanmaya devam eder.

Herhangi bir aygıtın siyah renkte yazdırmaması gerekir?

Yazıcının siyah renkte yazdırmaması, bu aygıtların kullanıcıları sıklıkla karşılaşır. Bu tür bir problem çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir. HP, Epson, Canon ve diğerleri için tipik modellerdir. Onarım açısından en ciddi olanı parçalara mekanik hasar Örneğin, yazıcı kafası.

Daha fazla siyah mürekkep kullanmak ister misin?

Yazılım uygulamanıza bağlı olarak, bu seçenek Yazıcı Özellikleri, Seçenekler, Yazıcı Kurulumu, Yazıcı ya da Tercihler olarak adlandırılabilir. Özellikler sekmesine tıklayın, Gri Tonlamalı açılır menüsüne ve Yalnızca Siyah Mürekkep seçeneğine tıklayın. Daha da az siyah mürekkep kullanmak için Taslak ayarını seçin.

Okunma: 344